X

Consilierii PAS salută revenirea funcționarilor municipali în sala primăriei

Consilierii PAS salută revenirea funcționarilor municipali în sala primăriei

Consilierii municipali PAS salută revenirea funcționarilor municipali – șefilor de direcții și întreprinderi dar și pretorilor de sector, în sala de ședințe a primăriei.

Citește și: Transportatorii invocă că au fost amenințați cu răfuieli

„Timp de 4 ani, Ion Ceban a mimat transparența, a stat confortabil în biroul său și a citit minciunile pregătite de consultanții de la Moscova – în fața camerei video, departe de ochii presei și de întrebările oamenilor.  Sperăm că următoarele ședințele operative ale serviciilor Primăriei Chișinău se vor desfășura în continuare cu prezența fizică și că va fi asigurat accesul presei, așa încât primarul și subalternii săi să răspundă la întrebările oamenilor și să fie asigurată o minimă transparență a activităților și deciziilor luate de Ion Ceban”, au menționat consilierii PAS.

Precizăm că, astăzi, după o lungă perioadă de timp în care ședințele operative ale primăriei s-au desfășurat exclusiv în regim online, funcționarii publici au fost convocați în sala de ședințe a primăriei. Ion Ceban a specificat că, periodic, ședințele serviciilor operative se vor desfășura cu prezența fizică a funcționarilor.

Tags: consilierii PASIon Cebansedinta primariei
Știrile zilei