Contraofensiva de primăvară a Ucrainei ‘nu este departe’ (oficial ucrainean)

Publicat:

Contraofensiva de primăvară a Ucrainei „nu este departe”, a anunțat comandantul forțelor terestre ucrainene, potrivit Sky News, informează mediafax.

Colonelul-general Oleksandr Syrskyi a declarat că menținerea orașului Bakhmut este necesară pentru a câștiga timp pentru Ucraina.


Citește și : Biden ignoră criticile vehemente ale Beijingului

Armata ucraineană trebuie să își facă mai multe rezerve înainte de a lansa un asalt, a scris comandantul pe contul de Telegram al Forțelor Terestre ale Armatei Ucrainene.

„Adevărații eroi acum sunt apărătorii care țin pe umeri frontul de est. Este necesar să câștige timp pentru a acumula rezerve și a începe o contraofensivă, care nu este departe”, a explicat comandantul Oleksandr Syrskyi.

Șeful grupului paramilitar rus, Wagner, a declarat tot sâmbătă că soldații săi fac „tot” ce pot pentru a împiedica o contraofensivă ucraineană.

Citește și : Puterea din Venezuela leagă un acord cu opoziţia pentru ridicarea sancţiunilor

Luptele de la Bakhmut au început în urmă cu mai multe luni. Nici o tabără nu a obținut victorii importante, iar conflictul este de uzură cu numeroase victime.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat într-o vizită de lucru la Dublin, unde a...

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze Un uriaș submarin e...

Fondurile de pensii americane îl ajută pe Putin să îşi atingă obiectivele în domeniul gazelor

Fondurile de pensii americane îl ajută pe Putin să îşi atingă obiectivele în domeniul gazelor Rusia trebuie să îşi majoreze exporturile de gaze lichefiate pentru...

Trump confirmă că a vorbit cu Zelenski și că i-a promis că „va pune capăt războiului” din Ucraina

Trump confirmă că a vorbit cu Zelenski și că i-a promis că „va pune capăt războiului” din Ucraina Fostul preşedinte al SUA Donald Trump a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.