X

Contre dure între Sandu şi Dodon pe banii europeni

Contre dure între Sandu şi Dodon pe banii europeni

Cetățenii ar trebui să înțeleagă că dacă vor sate și orașe transformate, ar trebui să aleagă primari europeni. Declarația a fost făcută de Maia Sandu în cadrul unei emisiuni TV. Potrivit șefei statului, pentru „reprezentanți ai grupărilor criminale” bani europeni nu vor veni. La aceste declarații cu o reacție a venit Igor Dodon care a spus că „președintele comite o încălcare gravă a Constituției și șantajează cetățenii”.

„Depinde de cetățeni, să nu se lase manipulați, să înțeleagă importanța, să înțeleagă că dacă vor ca satele, ca orașele în care locuiesc să se transforme în bine e nevoie să aleagă primari europeni, care pot să aducă bani europeni și care pot să administreze acești bani europeni și să construiască lucruri și un nivel de trai ca în Europa”, a spus Maia Sandu, transmitenewsmaker.md. 

Citeşte şi: Adrian Albu spune că guvernul de la Chişinău ‘face afaceri’ cu românizarea R.Moldova

Aceasta a adăugat că oamenii trebuie să știe că „pentru reprezentanții grupărilor criminale, bani europeni nu vor veni”.

Prin urmare, Igor Dodon a declarat că „nimeni înainte de Maia Sandu nu și-a permis încălcarea atât de neceremonioasă a legilor”. 

Contre dure între Sandu şi Dodon pe banii europeni

„Pentru prima dată de la independența Republicii Moldova, președintele comite o încălcare gravă a Constituției și șantajează cetățenii, declarând deschis: cei care vor îndrăzni să nu voteze PAS la viitoarele alegeri nu va vedea bani pentru infrastructură, pentru repararea școlilor și grădinițelor din localitatea sa”, a spus Dodon.

Moldova va organiza alegeri locale generale pe 5 noiembrie 2023.

Tags: alegeriigor dodonMaia Sandu
Categorii: PoliticăȘtirile zilei