X

Copiii jurnalistului saudit Khashoggi neagă orice discuţie cu Riadul cu privire la un aranjament

Copiii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi au afirmat miercuri că nu au discutat despre primirea unor eventuale compensaţii după uciderea acestuia de către agenţi ai Arabiei Saudite, anul trecut, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Potrivit cotidianului The Washington Post, unde colabora jurnalistul Jamal Khashoggi, copiii acestuia au primit locuinţe în valoare de milioane de dolari şi plăţi lunare cu sume de cinci cifre drept compensaţie pentru ucidere.

Citește și : Trump asigură că nu a citit şi nici nu a văzut raportul Mueller

“În prezent, procesul are loc şi nu a fost discutată sau nu este discutată vreo înţelegere”, a afirmat Salah, fiul cel mai mare al jurnalistului Khashoggi.

Critic al regimului saudit, Jamal Khashoggi, care locuia în Statele Unite, a fost ucis şi dezmembrat pe 2 octombrie de un grup de 15 agenţi saudiţi veniţi de la Riad în consulatul saudit din Istanbul, unde se deplasase pentru probleme administrative. Trupul său nu a mai fost găsit.

Numai Salah, fiul cel mai mare al jurnalistului Jamal Khashoggi, trăieşte în Arabia Saudită la Jeddah, unde este bancher, potrivit cotidianului american. Ceilalţi trei copii, un băiat şi două fete, trăiesc în Statele Unite.

Citește și : Macron va solicita Marii Britanii să renunțe la postul de comisar european

Tags: Arabia sauditaJamal KhashoggiJeddahmilioane de dolariThe Washington Post
Categorii: Sinteze