X

Copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de o școală exclusivistă din Portugalia

Copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de o școală exclusivistă din Portugalia

Cristiano Ronaldo și Georgina au vrut să își înscrie copiii la școala publică, St. Julian’s College, una dintre cele mai exclusiviste din Cascais, un oraș din apropierea Lisabonei, unde Ronaldo își construiește o mega vilă. A renunțat la idee după ce conducerea instituției a respins cererea, scrie Corriere della Sera.

Potrivit presei portugheze, școala exclusivistă St. Julian’s College, una dintre cele mai prestigioase din Cascais, nu a vrut să-i admită cei cinci copii ai cuplului, potrivit stiripesurse.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Potrivit programului de televiziune portughez „V+FAMA”, presupusa respingere ar fi legată de plângerile unor părinți influenți. Ar exista multe îngrijorări cu privire la siguranța și intimitatea copiilor lor.

Îngrijorările sunt legate de faptul că sosirea moștenitorilor lui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar atrage paparazzi și curioși la intrarea în școală, subminând liniștea instituției.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Tags: portugaliaRonaldoscoala
Diverse