Copilul căzut în puţul liftului rămâne internat la reanimare

Copilul de doi ani de la Ungheni, care a căzut de la etajul șase în tunelul ascensorului, a fost transferat miercuri după-amiază la Chișinău cu Aviasanul. La Institutul Mamei și Copilului, este internat în Secția reanimare.

Vezi şi: Cine-l mai înţelege pe Biden? VIDEO – Şi-a pus o şapcă ”Trump 2024”şi tot Internetul râde de el – Stiripesurse.md


Purtătorul de cuvânt al IMC, Maxim Cazacu, a precizat că pacientul a fost adus în stare extrem de gravă. Acesta a suferit traumatism craniocerebral, leziuni ale oaselor bazinului și altele.

Copilul căzut în puţul liftului rămâne internat la reanimare

Cazul s-a produs pe 11 septembrie într-un bloc locativ din Ungheni. Preliminar s-a stabilit că mama a pus căruciorul între uși pentru a reține liftul și s-a întors pentru a lua o pungă, moment în care a auzit un zgomot.

Băiatul a căzut în tunelul ascensorului în timp ce cabina a urcat la unul dintre etajele superioare.

După incident, în municipiul Ungheni a fost creat un grup de intervenție care va verifica securitatea sistemelor tuturor ascensoarelor din oraș. Acestea vor fi oprite temporar și vor fi repornite doar în cazul în care vor corespunde standardelor de securitate.