Copilul căzut într-un puţ din India a fost găsit MORT – VIDEO

Publicat:

Un copil în vârstă de doi ani, care a căzut săptămâna trecută, joi, într-un puţ dezafectat, în statul Punjab, în nordul Inidiei, a fost găsit mort, au anunţat marţi autorităţi locale, relatează AFP, potrivit news.ro.

Fatehvir Singh a căzut joi într-un puţ – de 33 de metri adâncime şi cu un diametru de 23 de centimetri – în timp ce se juca pe un teren, în apropierea casei, în districtul Sangrur, în Punjab. Acest puţ a fost săpat de familia sa, cu scopul de a iriga terenul, dar nu mai era folosit din 1991.


”Copilul nu este în viaţă. El a fost scos (din puş joi), la ora (locală) 5.00 (2.30, ora României)”, a declarat pentru AFP Vijay Inder Singla, un ales din adunarea legislativă a statului Punjab.

”Puţul era acoperit cu un sac de nisip, dar se pare că băiatul a mers deasupra şi a alunecat sau a căzut înăuntru”, declara el luni.

Citeşte şi: Autorităţile americane au identificat rămăşiţele unei alte victime ale atentatelor din 9-11

Un furtun cu oxigen şi o cameră de luat imagini au fost introduse în puţ.

Un elicopter medical a transportat copilul – care avea acces la oxigen printr-un tub, dar nu şi la mâncare sau apă – în oraşul Chandigargh. El a fost declarat mort la spital.

Săteni furioşi au manifestat la locul accidentului şi au scandat sloganuri împotriva Guvernului local.

Manifestanţi au blocat un drum principal, înainte să fie dispersaţi de poliţie.

Operaţiunea de salvare a fost ”întârziată din cauza unei lipse de asistenţă tehnică”, a protestat un locuitor, Kultar Singh, citat de presa locală.

Citeşte şi: Au început operaţiunile de recuperare a vasului scufundat în Dunăre

Şeful Executivului din Punjab, Amarinder Singh, a dispus să se ia măsuri împotriva puţurilor deschise în întregul stat.

”Am cerut raporturi tuturor reprezentanţilor de district cu privire la puţuri deschise, pentru ca accidente teribile de acest fel să fie evitate pe viitor”, a scris el pe Twitter.

În martie, un copil în vârstă de doi ani a fost salvat, în statul Haryana, care se învecinează cu capitala indiană, New Delhi, după ce a rămas blocat într-un puţ timp de două zile.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău

Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău în apropierea localității Coșcodeni din...

Caz tragic la Criuleni. Un bărbat s-a înecat într-un lac de acumulare a apei pentru irigare

Caz tragic la Criuleni. Un bărbat s-a înecat într-un lac de acumulare a apei pentru irigare Un bărbat de 38 de ani a decedat după...

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.