Coreea de Sud trimite înapoi doi nord-coreeni, suspectați de uciderea a 16 pescari

Publicat:

Coreea de Sud a expulzat joi doi pescari nord-coreeni suspectaţi de uciderea a 16 colegi înainte de a trece frontiera în Sud săptămâna trecută, a anunţat Ministerul Unificării sud-coreean, informează Reuters, potrivit agerpres.

Cei doi bărbaţi, amândoi având vârsta de aproximativ 20 de ani, au trecut frontiera maritimă intercoreeană la bordul unei ambarcaţiuni de pescuit sâmbătă şi autorităţile sud-coreene i-au reţinut pentru interogatoriu, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului Lee Sang-min.


Citește și: Iranul A RELUAT îmbogățirea uraniului la Fordo

Autorităţile au concluzionat după investigaţie că bărbaţii au fugit în Sud după ce au ucis alţi 16 bărbaţi aflaţi la bordul ambarcaţiunii, a spus Lee.

“Guvernul a decis să-i expulzeze întrucât ei au comis crime grave, non-politice precum omorul şi nu sunt supuşi protecţiei noastre în virtutea legii”, a adăugat Lee într-un briefing.

Citește și: Alertă FALSĂ de deturnare pe cel mai mare aeroport olandez – VIDEO

Lee nu a explicat de ce sau cum i-au ucis cei doi bărbaţi pe colegii lor.

Cei doi au fost predaţi în satul de frontieră Panmunjom din zona demilitarizată ce împarte cele două Corei, a precizat Lee.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Filmul horror ‘Exorcism: Mântuirea’, cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe

Filmul horror 'Exorcism: Mântuirea', cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe Filmul horror „Exorcism: Mântuirea”, cu Russell Crowe în rolul principal,...

Sean ‘Diddy’ Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală

Sean 'Diddy' Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs se confruntă cu un alt caz de agresiune...

VIDEO – Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina

VIDEO - Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina Ministerul rus al Apărării a anunţat vineri că desfăşoară exerciţii care...

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri”

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri” Prim-ministrul Dorin...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.