Coronavirusul ridică audiențele: 11,7 milioane de telespectatori au urmărit postul BBC News săptămâna trecută

Publicat:

Canalul de ştiri al grupului BBC şi jurnalul televizat al postului său generalist înregistrează audienţe record în urma epidemiei cauzate de noul tip de coronavirus, au anunţat luni reprezentanţii radiodifuzorului public britanic, citaţi de AFP, scrie agerpres.

“11,7 milioane de telespectatori au urmărit postul BBC News săptămâna trecută, care a devenit astfel cea mai bună săptămână (prin prisma audienţei) de după 2015”, a anunţat serviciul de presă al BBC pe contul de Twitter al postului britanic.


Citește și : Elveţia declară STARE DE URGENȚĂ

Pe durata aceleiaşi săptămâni, jurnalul de la ora locală 18:00 difuzat de postul generalist BBC One a înregistrat în medie o creştere cu 27% a audienţei sale în raport cu media anului trecut, stabilind astfel un nou record.

Aceste audienţe importante s-ar datora interesului tot mai mare al publicului britanic pentru situaţiile cauzate de pandemia de coronavirus, se afirmă într-un alt mesaj publicat pe Twitter de serviciul de presă al BBC.

Citește și : Spania îşi va închide frontierele terestre

Săptămâna precedentă a fost la rândul ei “cea mai bună săptămână (prin prisma accesărilor) înregistrată vreodată pe site-ul şi pe aplicaţiile BBC News în Marea Britanie”, cu peste 70 de milioane de utilizatori, în creştere cu 35% faţă de săptămâna alegerilor legislative, organizate la începutul lunii decembrie 2019.

“Cele mai citite 10 articole de către utilizatorii britanici vizau exclusiv ştiri despre coronavirus”, au precizat reprezentanţii BBC pe Twitter.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.