Costurile audierilor Simonei Halep la TAS: cât primesc judecătorii pentru fiecare oră petrecută la Lausanne

Publicat:

Costurile audierilor Simonei Halep la TAS: cât primesc judecătorii pentru fiecare oră petrecută la Lausanne

Simona Halep (32 de ani) este la Lausanne, unde au loc audierile în privința suspendării sale de patru ani primite din partea Agenției Naționale de Integritate a Tenisului (ITIA) pentru dopaj cu Roxadustat.

Primele audieri în cazul Simonei Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) au avut loc miercuri, iar acestea se vor desfășura până vineri. Până la terminarea audierilor, sportiva din România nu are voie să dea declarații presei.


Citește și Premierul României îi răspunde lui Vladimir Putin și îl numește dictator

Costurile administrative pentru mediere ajung la suma de 1.070 de euro, iar acestea sunt suportate în măsură egală de ambele părți implicate.

La audierile în cazul Simonei Halep, mediatorii TAS sunt plătiți cu suma de 215 euro pe oră, notează ProSport. Audierile durează zilnic aproximativ șase ore.

Judecătorii care iau parte la audierile acestui caz pot solicita cheltuieli de transport, dar și de cazare de până la 375 de euro pe noapte. De asemenea, se pot cere bani și pentru masă, nu mai mult de 160 de euro pe zi.

Alte cheltuieli ce țin de telefon, fax, poștă sau secretariat se ridică până la suma de 215 euro, precizează sursa citată.

Acum rămâne de văzut dacă cheltuielile suportate de partea Simonei Halep nu vor fi în zadar, iar aceasta va primi o veste bună în urma audierilor de la TAS.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai puțini turiști în iulie de-a lungul coastei bulgare a Mării Negre

Mai puțini turiști în iulie de-a lungul coastei bulgare a Mării Negre Există o scădere vizibilă a numărului de turiști nu numai în stațiunea Sozopol,...

Un bărbat a decedat după ce a căzut în gol la un șantier de construcții

Un bărbat a decedat după ce a căzut în gol la un șantier de construcții Tragedie pe un șantier de construcție de pe strada Grenoble,...

Turcii se înghesuie să mănânce la restaurantele din Grecia, pe fondul prețurilor mari din țară

Turcii se înghesuie să mănânce la restaurantele din Grecia, pe fondul prețurilor mari din țară Restaurantele din unele staţiuni turistice din Turcia sunt pe jumătate...

Trei morţi, între care un copil, în urma unei lovituri ruseşti în oraşul ucrainean Mikolaiv

Trei morţi, între care un copil, în urma unei lovituri ruseşti în oraşul ucrainean Mikolaiv Cel puţin trei persoane, între care un copil, au fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.