Cotele electorale ale lui Trump pe piețele cripto au crescut în urma tentativei de asasinat

Publicat:

Cotele electorale ale lui Trump pe piețele cripto au crescut în urma tentativei de asasinat

Prețul celui mai mare memecoin al lui Donald Trump MAGA (TRUMP) a crescut cu peste 30% în urma unei tentative de asasinat asupra fostului președinte american în timp ce acesta vorbea pe scenă la un miting din Butler, Pennsylvania, conform cointelegraph.com.

Memecoinul MAGA (TRUMP) bazat pe Ethereum a crescut rapid de la un preț de 6,31 USD la 10,36 USD imediat după tentativa de asasinat, capitalizarea totală a pieței a crescut de la 293 milioane USD la 469 milioane USD în mai puțin de 45 de minute, conform datelor DexScreener, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Prețul altor câteva memecoin-uri cu tematică Trump a crescut, de asemenea, pe seama știrilor.

Memecoinul Tremp (TREMP) bazat pe Solana a crescut cu mai mult de 63% în ora de după știri, în timp ce un alt memecoin numit MAGA Hat (MAGA) a crescut pentru scurt timp cu 21% în același interval de timp.

Trump vorbea pe scenă la un miting din 13 iulie în Butler, Pennsylvania, când au fost trase mai multe focuri dintr-o direcție necunoscută în mulțime.

În timp ce era scos de pe scenă de detaliile sale de securitate, Trump le-a cerut să facă o pauză în timp ce ridica pumnul și striga la mulțime.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Un purtător de cuvânt oficial din campania lui Trump a declarat pentru Associated Press că fostul președinte a fost „bine” în urma incidentului și că a urmat tratament medical la o unitate locală.

„Președintele Trump mulțumește forțelor de ordine și primilor răspunsuri pentru acțiunea lor rapidă în timpul acestui act odios”, a declarat purtătorul de cuvânt Steven Cheung într-un comunicat. „Este bine și este verificat la o unitate medicală locală. Vor urma mai multe detalii.”

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum a arătat prințesa Kate la finala de la Wimbledon. Este a doua apariție de la anunțul legat de boala sa

Cum a arătat prințesa Kate la finala de la Wimbledon. Este a doua apariție de la anunțul legat de boala sa Kate Middleton, Prințesa de...

Alec Baldwin le mulţumeşte susţinătorilor săi după anularea procesului pentru omor prin imprudenţă

Alec Baldwin le mulţumeşte susţinătorilor săi după anularea procesului pentru omor prin imprudenţă Actorul american Alec Baldwin le-a mulţumit celor care l-au susţinut după ce...

Postul TV Cartoon Network neagă zvonurile privind închiderea

Postul TV Cartoon Network neagă zvonurile privind închiderea Cartoon Network alungă zvonurile de închidere după un protest viral pe rețelele sociale, reafirmându-și angajamentul față de...

Actriţa Shannen Doherty, Brenda din serialul ‘Beverly Hills, 90210’, a murit la 53 de ani

Actriţa Shannen Doherty, Brenda din serialul 'Beverly Hills, 90210', a murit la 53 de ani Actriţa americană Shannen Doherty, cunoscută graţie rolului liceenei Brenda Walsh...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.