Creatorul serialului Peaky Blinders plănuiește să deschidă un studio în LA: ‘Ne pregătim pentru producții mari’

Publicat:

Creatorul serialului Peaky Blinders plănuiește să deschidă un studio în LA: ‘Ne pregătim pentru producții mari’

Creatorul serialului Peaky Blinders a anunțat că va deschide un studio în Los Angeles, în SUA, relatează BBC.  Steven Knight a spus că vrea să aducă studiourile Digbeth Loc din Birmingham în Statele Unite pentru a evidenția munca realizatorilor de film din Midlands.

Decizia vine în momentul în care producția pentru filmul Peaky Blinders urmează să înceapă în locații din regiune. “Ne pregătim pentru producții mari, pentru că credem că trebuie să fim foarte ambițioși și cred că vom reuși”, a spus el, potrivit stiripesurse.


Citește și: Maia Sandu vrea ca familiile moldovenilor să rămână în ţară

Vorbind din LA, Knight a declarat pentru BBC: “Voi deschide aici un studio Digbeth Loc, unde oamenii pot merge să se uite la ceea ce facem. Vezi imagini, pachete și videoclipuri cu ceea ce se întâmplă, astfel încât oamenii din LA să poată experimenta ceea ce facem la Digbeth”.

Filmul cu sediul în Birmingham va urmări familia Shelby în al Doilea Război Mondial, starul Saltburn Barry Keoghan fiind cel mai recent actor care s-a alăturat distribuției.

Knight a spus: “Vom filma la Digbeth Loc și am găsit niște locații incredibil de bune în jurul Birmingham și West Midlands. Vom fi din nou la Black Country Living Museum, vor exista și locații în toată țara. Suntem cu toții foarte încântați – acesta va fi sfârșitul primului capitol din Peaky Blinders”.

Scenarista a lansat și o schemă de formare de patru săptămâni pentru persoanele care doresc să urmeze o carieră în film.

Treisprezece cursanți cu vârsta cuprinsă între 18 și 38 de ani au absolvit acum inițiativa Kudos Knight Scripted Production Training, care a avut loc la Birmingham. Absolventul Tannaz Razpoush a spus: “Trebuie să fim profesioniști și să ne acționăm ca și cum am fi făcut acest rol de mai bine de 100 de ani, în timp ce adevărul este că nu știam nimic despre asta înainte de curs.

„Încrederea pe care o simt în mine și nivelul de pregătire pe care îl simt să ies afară și să fiu de fapt un atu sunt ceva ce simt că este foarte valoros personal”.

Citește și: România, cel mai mare exportator de cereale din UE în primele luni ale sezonului 2024/25

Nigel Chapwania, din Walsall, a acționat ca mareșal în timpul producției dramei Knight This Town. El a spus că există atât de mult talent în zonă, dar multe povești au fost lăsate nespuse, deoarece oamenii au renunțat adesea la visele lor din cauza lipsei de oportunități.

Knight însuși a spus că este vorba și despre reflectarea diversității în industria filmului.

El a spus: “Este foarte important să ne asigurăm că aceasta este o industrie care angajează oamenii din oraș. Avem nevoie de oameni din Birmingham și West Midlands să înțeleagă că aceasta este o industrie reală care este aici pentru a rămâne și că poți face o carieră fabuloasă.”

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

China ar putea avea în curând mai multe animale de companie decât copii. Trendul care dă dureri de cap guvernului

China ar putea avea în curând mai multe animale de companie decât copii. Trendul care dă dureri de cap guvernului China se confruntă cu îmbătrânirea...

United Airlines apelează la Starlink-ul lui Elon Musk pentru internet în timpul zborului

United Airlines apelează la Starlink-ul lui Elon Musk pentru internet în timpul zborului Compania aviatică americană United Airlines a declarat vineri că a semnat un...

Festivalul etniilor din Soroca a ajuns la cea de-a 23-a ediție

Festivalul etniilor din Soroca a ajuns la cea de-a 23-a ediție Reprezentanții tuturor etniilor din Soroca s-au adunat astăzi, 14 septembrie, la festivalul lor. Fiecare...

62 de apeluri pe zi. Un român a sunat la 112 de peste 15 mii de ori şi a jignit operatorii

62 de apeluri pe zi. Un român a sunat la 112 de peste 15 mii de ori şi a jignit operatorii Peste un milion şi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.