Crimă teribilă la Căușeni. O femeia a fost ucisă de fostul iubit ale fiicei sale

Publicat:

Crimă teribilă la Căușeni. O femeia a fost ucisă de fostul iubit ale fiicei sale

Crimă teribilă la Căușeni. O femeie de 55 de ani a fost ucisă de fostul iubit al fiicei sale, transmite postul local de televiziune.

Citește și: Ședința de judecată împotriva bașcanei Guțul a fost amânată


Potrivit sursei citate, crima s-a produs în noaptea de 1 iunie în satul Copanca, raionul Căușeni.  Agresorul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a dat buzna în casa victimei deghizându-se în medic. El a înjunghiat de mai multe ori femeia de 55 de ani, care nu a putut fi salvată de medici.

Potrivit poliției, individul ar fi fostul iubit al fiicei de 34 de ani a femeii decedate. După ce i-a ucis mama, agresorul a bătut-o și pe fiică.

În timpul altercațiilor, una dintre femei ar fi reușit să sune la numărul de urgență 112 și să alerteze poliția despre ce se întâmplă.

După ce s-ar fi răfuit cu cele două femei, agresorul le-a dat foc la casă. Între timp, din cauza traumatismelor primite femeia de 55 de ani a decedat la fața locului, iar fiica acesteia a fost transportată de urgență la spital pentru ajutor specializat.

La scurt timp, oamenii legii au reținut și suspectul, care este originar din aceeași localitate. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiată o cauză penală pentru  omor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.