X

Crimă teribilă la Căușeni. O femeia a fost ucisă de fostul iubit ale fiicei sale

Crimă teribilă la Căușeni. O femeia a fost ucisă de fostul iubit ale fiicei sale

Crimă teribilă la Căușeni. O femeie de 55 de ani a fost ucisă de fostul iubit al fiicei sale, transmite postul local de televiziune.

Citește și: Ședința de judecată împotriva bașcanei Guțul a fost amânată

Potrivit sursei citate, crima s-a produs în noaptea de 1 iunie în satul Copanca, raionul Căușeni.  Agresorul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a dat buzna în casa victimei deghizându-se în medic. El a înjunghiat de mai multe ori femeia de 55 de ani, care nu a putut fi salvată de medici.

Potrivit poliției, individul ar fi fostul iubit al fiicei de 34 de ani a femeii decedate. După ce i-a ucis mama, agresorul a bătut-o și pe fiică.

În timpul altercațiilor, una dintre femei ar fi reușit să sune la numărul de urgență 112 și să alerteze poliția despre ce se întâmplă.

După ce s-ar fi răfuit cu cele două femei, agresorul le-a dat foc la casă. Între timp, din cauza traumatismelor primite femeia de 55 de ani a decedat la fața locului, iar fiica acesteia a fost transportată de urgență la spital pentru ajutor specializat.

La scurt timp, oamenii legii au reținut și suspectul, care este originar din aceeași localitate. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiată o cauză penală pentru  omor.

Tags: crima la Caușenifemeie ucisa la Causeni
Știrile zilei