X

Cristiano Ronaldo a marcat pentru al 23-lea sezon consecutiv

Cristiano Ronaldo a marcat pentru al 23-lea sezon consecutiv

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a marcat pentru al 23-lea sezon consecutiv ca fotbalist profesionist, ajutând echipa Al-Nassr să învingă miercuri seară, cu scorul de 2-0, formaţia Al-Tawoun şi să se califice în finala Supercupei Arabiei Saudite la fotbal.

Ronaldo a înscris cel de-al doilea gol al echipei sale, cu un şut din interiorul careului (57), după ce Ayman Yahya reuşise deschiderea scorului în debutul meciului (8).

Al-Nassr a încheiat jocul în inferioritate numerică, după eliminarea croatului Marcelo Brozovic (90+3).

În vârstă de 39 de ani, Cristiano Ronaldo a ajuns la un total de 896 de goluri înscrise în 1.234 de meciuri disputate în cariera sa (1.022 de partide la nivel de club şi 212 la echipa naţională).

Starul lusitan este deţinătorul recordului de goluri marcate în Liga Campionilor europeni (140) şi cel mai bun marcator din istorie la nivel de echipe naţionale (130).

Al-Nassr va înfrunta în finala Supercupei Arabiei Saudite, programată pe 17 august, echipa Al-Hilal, care a învins marţi, cu 4-1 la loviturile de departajare (1-1 după prelungiri), formaţia Al-Ahli, în prima semifinală a acestei competiţii.

Tags: a marcatcristiano ronaldopentru al 23-lea sezon consecutiv
Sport