X

Cristiano Ronaldo devine prima persoană din istorie cu un miliard de abonați pe rețelele sociale

Cristiano Ronaldo devine prima persoană din istorie cu un miliard de abonați pe rețelele sociale

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record istoric, devenind prima persoană din istorie care a depășit pragul de un miliard de abonați pe rețelele sociale. Atacantul portughez în vârstă de 39 de ani a anunțat această realizare pe pagina sa de pe rețeaua socială X (fostul Twitter).

„Am intrat în istorie — un miliard de abonați! Este mai mult decât un simplu număr — este o dovadă a pasiunii, aspirației și iubirii noastre comune pentru joc și nu numai. De pe străzile Madeirei până pe cele mai mari arene din lume, am jucat întotdeauna pentru familia mea și pentru voi, iar acum suntem un miliard,” a scris Ronaldo.

În plus, canalul său de YouTube, lansat pe 21 august, a stabilit rapid mai multe recorduri. Primii 100.000 de abonați au fost atins în doar 20 de minute, depășind recordul anterior de 55 de minute, deținut de canalul grupului britanic Sidemen. De asemenea, canalul lui Ronaldo a fost cel mai rapid care a ajuns la un milion de abonați, realizând acest lucru în doar 90 de minute.

Cinci ori câștigător al „Balonului de Aur,” Ronaldo joacă din 2023 pentru clubul Al-Nassr din Arabia Saudită și este recunoscut ca fiind cel mai bun marcator din istoria fotbalului, inclusiv în echipele naționale, Campionatul European, Liga Campionilor și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Tags: cristiano ronaldonourecord
Sport