CSM acceptă Raportul Comisiei de evaluare externă a 3 judecători – VIDEO

Publicat:

CSM acceptă Raportul Comisiei de evaluare externă a 3 judecători

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se întrunește astăzi, 26 martie, în ședință. Pe ordinea de zi sunt 9 subiecte.

Plenul CSM s-a retras în deliberare.


Membrii CSM examinează rezultatele evaluării de către Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție, Ion Buruiană.

Citeşte şi: Pompierii salvatori au avut ‘de furcă’ la Orhei, Rezina, Telenești și Șoldănești – Stiripesurse.md

Plenul CSM examinează rezultatele evaluării de către Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție, Adrian Cerbu. Raportul, acceptat de CSM.

CSM acceptă Raportul Comisiei de evaluare externă a 3 judecători

„Adrian Cerbu este judecător la Judecătoria Criuleni, care a promovat evaluarea externă a integrității etice și financiare și a fost acceptat de CSM.

Conform concluziilor Raportului, Comisia a conchis, în unanimitate, că judecătorul Adrian Cerbu corespunde criteriilor de integritate etică și financiară identificate în Legea nr. 65/2023”, menționează reprezentanții CSM.

Membrele CSM, Tatiana Ciaglîc și Lucia Popescu se abțin de la examinare.

„Se acceptă raportul cu privire la evaluarea de către Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție, Diana Stănilă”, a declarat Sergiu Caraman.

„Diana Stănilă este judecător în funcție al Curții Supreme de Justiție, care a promovat evaluarea externă a integrității etice și financiare și a fost acceptat de CSM.

CSM acceptă Raportul Comisiei de evaluare externă a 3 judecători

Conform concluziilor Raportului, Comisia a conchis, în unanimitate, că judecătorul Diana Stănilă corespunde criteriilor de integritate etică și financiară identificate în Legea nr. 65/2023”, au notat responsabilii de la CSM.

CSM examinează rezultatelor evaluării de către Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecător la Curtea Supremă de Justiție, Diana Stănilă.

Membra CSM, Lucia Popescu, și-a depus cererea de abținere

Nina Cernat s-a retras de la următoarele 6 subiecte de pe agendă.

Ordinea de zi a ședinței:

 


URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zelenski cere arme cu rază lungă de acţiune după un atac masiv cu drone şi rachete al Rusiei

Zelenski cere arme cu rază lungă de acţiune după un atac masiv cu drone şi rachete al Rusiei Ucraina are nevoie de arme cu rază...

Un angajat al Crucii Roșii Germane a fost condamnat la moarte în Belarus

Un angajat al Crucii Roșii Germane a fost condamnat la moarte în Belarus La sfârșitul lunii iunie, Tribunalul Regional Minsk l-a condamnat la moarte pe...

Franța a interzis jurnaliștilor și fizioterapeuților din Rusia și Belarus să participe la Jocurile Olimpice

Franța a interzis jurnaliștilor și fizioterapeuților din Rusia și Belarus să participe la Jocurile Olimpice Autoritățile din Franța, temându-se de posibili „spioni”, au refuzat accesul...

Microsoft estimează că pana informatică provocată de sistemul său de operare a afectat circa 8,5 milioane de calculatoare

Microsoft estimează că pana informatică provocată de sistemul său de operare a afectat circa 8,5 milioane de calculatoare Pana informatică mondială care a perturbat vineri...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.