X

„Cu capul de… buget”. Fostul premier, Ion Chicu a criticat dur mesajul lăudăros al actualului prim-ministru, Dorin Recean

„Cu capul de… buget”. Fostul premier, Ion Chicu a criticat dur mesajul lăudăros al actualului prim-ministru, Dorin Recean

După ce, ieri, într-o postare video pe contul său de Facebook, Dorin Recean a dat replica celor care „dezinformează” precum că bugetul ar fi unul mai mic în 2024. Ion Chicu a venit cu o reacție în acest sens. Fostul premier a criticat dur mesajul lăudăros al actualului prim-ministru, Dorin Recean. 

Ion Chicu: „Duru Maiei, dacă ar face un minim efort și ar citi măcar primul alineat din Legea Bugetului de Stat pe anul 2024, ar vedea că suma planificată a cheltuielilor este cu 1,2% mai mică ca cea din 2023.

Citește și Dorin Recean răspunde celor care dezinformează: „Guvernul nu a redus bugetul pentru anul 2024, ba din contra, l-a crescut”

Iar dacă din anturajul său de analfabeți s-a găsit cineva să-i sugereze să manipuleze cu suma executată de-facto la cheltuieli în 2023, apoi îi sugerez să-l alunge cât mai repede. Pentru că de executarea legii (rectificată, de altfel, în octombrie) la capitolul cheltuieli, tot el este responsabil…”
A scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook. Deocamdată, Dorin Recean nu a comentat amirmațiile fostului premier, Ion Chicu.
Tags: bugetDorin ReceanIon Chicureactie
Social