X

Cu ce l-a ‘sedus’ românca Iasmina Hill pe milionarul american care administrează Statuia Libertății

Cu ce l-a ‘sedus’ românca Iasmina Hill pe milionarul american care administrează Statuia Libertății

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina Hill (fostă Milutinovoci) şi milionarul american care administrează Statuia Libertăţii, poveste începută în urmă cu zece ani, e presărată și cu picanterii. Culinare!

Milionarul american Bradford Aaron Hill adoră România. Soțul Iasminei se dă în vânt după mâncarea românească, potrivit Click!. A învățat să o și gătească, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Iasmina și Bradford Aaron Hill au șase ani de căsnicie

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2018. Diferență de vârstă dintre ei este de 35 de ani: ea are 33, iar el, 68 de ani. Au împreună doi băieți, Michael (5 ani și jumătate) și David (3 ani), și duc o viață în lux în America.

Unul dintre copiii lor merge la aceeași grădinița la care a fost băiatul lui Donald Trump.

Iasmina Hill i-a adus pe Brad și pe copii, vara aceasta, în vacanță în România, iar milionarul care administrează Statuia Libertății s-a îndrăgostit, pur și simplu, de plaiurile mioritice.

Iasmina: „Brad a învățat să gătească mici! Bucureștiul e orașul lui preferat!”

Iasmina a povestit pentru Click! ce anume l-a atras cel mai tare pe soțul ei în țara noastră.

„Ne place foarte mult să venim în România! Venim în fiecare vară și, când vor mai crește copiii, vrem să venim și mai des. Lui Brad îi place foarte mult mâncarea românească! De la ciolan la mici, la sarmale, el mânâncă de toate! Ba chiar a învățat să gătească mici! Bucureștiul e orașul preferat al lui Brad!”.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Brad a plecat, zilele trecute, înapoi în SUA. Iasmina rămâne însă în Europa până în august, când toată familia se va reuni într-o vacanță, la Ibiza.

Pentru că fac parte dintr-un grup comun de prieteni cu Anda și Joseph Adam, Iasmina Hill și soțul milionar s-au numărat printre invitații la nunta cunoscutei soliste.

 

Tags: Iasmina HillStatuia Libertății
Diverse