X

Cu viză falsificată și 22 de cartușe la vamă

Cu viză falsificată și 22 de cartușe la vamă

În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră au documentat doi cetățeni străini și un conațional pentru comiterea unor ilegalități.

Citește și: Trageri de luptă la Bălți. Orășenii să nu facă panică

Moldoveanul avea aplicată în pașaport o viză israeliană cu semne de falsificare, iar doi cetățeni ucraineni – „uitate” cartușe în gențile de mână.

În cazul cetățeanului moldovean, acesta s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la cursa „Tel-a-ViV – Chișinău”. Pentru formalitățile de control, conaționalul de 44 de ani a înmânat pașaportul biometric. La cercetarea amănunțită, polițiștii de frontieră au observat că viza, pretins a fi eliberată de autoritățile din Israel, prezintă semne vădite de falsificare. Conform procedurilor, documentul a fost ridicat urmând a fi supus unor cercetări suplimentare.

Cetățenii ucraineni s-au prezentat la curse cu destinație spre Turcia și Grecia. În timpul controlului de securitate, au fost descoperite în bagajul unuia dintre ei – 15 obiecte metalice asemănătoare unor cartușe, iar în bagajul celuilalt – șapte cartușe.

Tags: Acte falsificateAeroportul Internaţional Chişinăucartuse la vamapoliţia de frontieră
Știrile zilei