X

CUB lansează o petiție pentru demisia lui Vasiloi

CUB lansează o petiție pentru demisia lui Vasiloi

Partidul Coaliția pentru Unitate și Bunăstare a lansat o petiție online prin care solicită demisia șefului IGPF, Rosian Vasiloi, după atacul de pe Aertoportul Internațional Chișinău, soldat cu trei victime.

Citeşte şi: CEC a aprobat Programul calendaristic pentru alegerile locale

Potrivit formațiunii CUB, a trecut mai mult de o lună de la incidentul sângerosul de pe Aeroport, în urma căruia au decedat două persoane, transmite unimedia.info.

‘Au promis un raport asupra circumstanțelor care au făcut posibil atacul terorist de la aeroport’

„Autoritățile statului au promis că vor prezenta în public un raport asupra circumstanțelor care au făcut posibil atacul terorist de la aeroport pentru a informa cetățenii, care au fost cauzele acestei tragedii, cine se face vinovat de vulnerabilitatea sistemului de securitate și control al frontierei de stat. Constatăm cu regret că practica PAS-ului de a promite și de a nu respecta ulterior angajamentele luate rămâne singura constantă a guvernării”, menționează formațiunea.

CUB lansează o petiție pentru demisia lui Vasiloi

În acest sens, formațiunea afirmă că ei condamnă cu vehemență această „lașitate” politică și, prin urmare, a lansat un apel public de a semna petiția pentru demiterea șefului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, care este direct responsabil de breșele în sistemul de securitate al frontierelor

Tags: Partidul Coaliţia pentru Unitate şi Bunăstare (CUB)Rosian Vasiloi
Categorii: PoliticăȘtirile zilei