X

Cum a arătat prințesa Kate la finala de la Wimbledon. Este a doua apariție de la anunțul legat de boala sa

Cum a arătat prințesa Kate la finala de la Wimbledon. Este a doua apariție de la anunțul legat de boala sa

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a apărut în public la finala Wimbledon, alături de fiica sa Charlotte, în ciuda luptei sale împotriva cancerului.

Prințesa Kate Middleton a impresionat publicul la finala masculină de simplu de la Wimbledon, făcându-și a apariția pentru a doua oară în public de la dezvăluirea diagnosticului său de cancer la începutul acestui an. Alături de Prințesa Charlotte, fiica sa de nouă ani, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost prezentă pe terenul central pentru a asista la meciul deosebit dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic, relatează The Telegraph.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Aceasta este a doua oară când Kate Middleton apare în public după Trooping of the Colour, evenimentul care marchează aniversarea oficială a reginei Elisabeta a II-a, organizat în luna iunie. Prințesa a atras atenția într-o rochie elegantă, de culoare mov, și a primit mesaje de susținere din partea spectatorilor și a fanilor din întreaga lume.

Prințesa Charlotte a fost prezentă anul trecut împreună cu fratele său, Prințul George, pentru a urmări finala masculină de simplu.

Palatul Kensington a confirmat cu entuziasm participarea Prințesei Kate la finala prestigioasă și la ceremonia de decernare a trofeului câștigătorului. În calitate de patroană a All-England Croquet and Lawn Tennis Club, Kate Middleton a continuat tradiția regală de a prezenta trofeul, marcând o colaborare strânsă și de lungă durată între Familia Regală și clubul de tenis.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Clubul All-England are o istorie impresionantă de colaborare cu Familia Regală, având-o pe Kate Middleton ca a zecea regină care prezintă trofeul începând cu 1907, când viitorul rege George al V-lea a devenit președintele clubului.

Prințul de Wales, președintele Asociației de Fotbal, se va afla la Berlin pentru a asista la finala Euro 2024 a Angliei împotriva Spaniei, duminică.

Într-un mesaj video publicat în martie, prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că testele medicale realizate după o operaţie abdominală majoră pe care a suportat-o în ianuarie au detectat prezenţa unui cancer, o descoperire despre care prinţesa Kate a spus că a reprezentat „un şoc uriaş”.

Tags: Katewimbledon
Diverse