Cum a fost tractată autospeciala care atârna pe podul din strada Ismail

Publicat:

Cum a fost tractată autospeciala care atârna pe podul din strada Ismail

Autospeciala care atârna pe podul din strada Ismail din capitală a fost tractată. Despre aceasta anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, scrie voceabasarabiei.md.

Potrivit sursei citate, la fața locului au fost îndreptate 5 echipe de salvatori din cadrul Inspectoratului cu tehnica grea de descarcerare, inclusiv și o macara.


Echipele de pompieri continuă să asigure paza antiincendiară la locul accidentului, fiind înregistrate scurgeri de combustibil”, precizează IGSU.

Potrivit IGSU, șoferul autocamionul a ieșit din cabina autovehiculului de unu singur. Bărbatul a fost preluat de medici pentru îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO// Accident rutier la Stăuceni. Un microbuz de rută a fost implicat

Primăria municipiului Chișinău subliniază într-o notă remisă presei că autospeciala, cu o greutate de 10 tone, era deșartă în timpul producerii incidentului.

„Preliminar, din spusele șoferului autospecialei, un alt autoturism i-a tăiat calea. Echipajul camionului, format din doua persoane, se afla în afara pericolului, iar alte persoane nu au avut de suferit”, subliniază Primăria.

Cauza și circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de resort.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Macron cere ‘oprirea’ războiului din Fâşia Gaza

Macron cere 'oprirea' războiului din Fâşia Gaza Preşedintele francez Emmanuel Macron subliniază vineri că Războiul din Fâşia Gaza trebuie ”se se oprească”, în timp ce...

Judecătorul Vladislav Holban, candidat pentru funcția de membru CSM, a picat și a doua oară evaluarea Comisiei Vetting

Judecătorul Vladislav Holban, candidat pentru funcția de membru CSM, a picat și a doua oară evaluarea Comisiei Vetting Comisia Pre-Vetting anunță că a finalizat evaluarea...

Sondaj surpriză în România: Se prefigurează marea finală a alegerilor prezidențiale

Sondaj surpriză în România: Se prefigurează marea finală a alegerilor prezidențiale Un sondaj realizat de CURS ne arată faptul că se prefigurează o finală a...

Reacția Blocului Împreună după retragerea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare

Reacția Blocului Împreună după retragerea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare Coaliția pentru Unitate și Bunăstare părăsește Blocul Împreună, fiind nemulțumit de candidatura lui Octavian Țîcu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.