X

Cum a fost tractată autospeciala care atârna pe podul din strada Ismail

Cum a fost tractată autospeciala care atârna pe podul din strada Ismail

Autospeciala care atârna pe podul din strada Ismail din capitală a fost tractată. Despre aceasta anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, scrie voceabasarabiei.md.

Potrivit sursei citate, la fața locului au fost îndreptate 5 echipe de salvatori din cadrul Inspectoratului cu tehnica grea de descarcerare, inclusiv și o macara.

Echipele de pompieri continuă să asigure paza antiincendiară la locul accidentului, fiind înregistrate scurgeri de combustibil”, precizează IGSU.

Potrivit IGSU, șoferul autocamionul a ieșit din cabina autovehiculului de unu singur. Bărbatul a fost preluat de medici pentru îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO// Accident rutier la Stăuceni. Un microbuz de rută a fost implicat

Primăria municipiului Chișinău subliniază într-o notă remisă presei că autospeciala, cu o greutate de 10 tone, era deșartă în timpul producerii incidentului.

„Preliminar, din spusele șoferului autospecialei, un alt autoturism i-a tăiat calea. Echipajul camionului, format din doua persoane, se afla în afara pericolului, iar alte persoane nu au avut de suferit”, subliniază Primăria.

Cauza și circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de resort.

Tags: Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Categorii: SocialȘtirile zilei