X

Cum arată la 19 ani „Micul Hercule”, cel mai puternic copil din lume. Giuliano Stroe a ajuns de nerecunoscut

Cum arată la 19 ani „Micul Hercule”, cel mai puternic copil din lume. Giuliano Stroe a ajuns de nerecunoscut

Puștiul care era un pachet de mușchi în copilărie a devenit de nerecunoscut. Giuliano Stroe s-a schimbat radical și a surprins pe toată lumea cu fizicul său, scrie protv.ro.

​În urmă cu câțiva ani, Giuliano Stroe făcea furori cu fizicul său. La doar câțiva anișori, acesta era pachet de mușchi. Acum, la 19 ani, dacă lumea credea că s-a menținut în aceeași formă, ei bine, realitatea este cu totul alta.

Cum arată astăzi Giuliano Stroe
„Micul Hercule” s-a transformat radical şi a renunțat, din cauza unor probleme de sănătate, la gimnastica și acrobațiile care l-au făcut celebru.
Acum, Giuliano are o altă pasiune, practică boxul, alături de fratele său, antrenându-se împreună la clubul înființat chiar de tatăl lor, „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”.

Citește și: Cum a reușit o mica echipă de fotbal feminin să atragă atenția comunității și a sponsorilor

Recent, tânărul a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de fratele şi de tatăl său. Cu toţii sunt la bustul gol, iar înfăţişarea lor este de senzaţie. „Micul Hercule” a făcut şi o glumă în care le-a transmis fanilor că au ajuns aşa şi din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

„Stilul nostru de viață. Când nu ai ce mânca, poți vedea oasele din spatele stomacului. Fă foamea sau mănâncă moderat și vei deveni un schelet certificat”, a scris Giuliano Stroe.

Giuliano Stroe a împlinit 19 ani și este o adevărată vedetă în online. Are peste 3 milioane de urmăritori pe contul său de Facebook și continuă să facă sport, concurând în mai multe competiții naționale, alături de fratele său.

Tags: 19 anicel mai puternic copil din lumeGiuliano Stroe
Social