X

Cum dai înapoi ceasul biologic? Un expert britanic dezvăluie secretul

Cum dai înapoi ceasul biologic? Un expert britanic dezvăluie secretul

Un expert britanic pretinde că știe cum se poate da  înapoi vârsta biologică a organismului.

Citește și: Război electoral la propriu. Ograda unei deputate a fost vandalizată

Expertul, potrivit publicației online ziare.com, face trimitere la opt  moduri simple ale stilului de viață, care ajută omul să ajungă la o vârstă înaintată. Tim Gray are 45 de ani și locuiește la Londra. El spune că, după un deceniu de schimbare a stilului de viață, a ajuns să aibă ”vârsta biologică de 24 de ani, deși are 45”. „Biohacking a devenit cu siguranță un cuvânt la modă, dar pur și simplu înseamnă îngrijire preventivă a sănătății și optimizare a sănătății”, spune Tim Gray.

Totuși, expertul recunoaște că  nu există nicio pastilă magică. Niciun supliment sau tehnologie în sine nu vă va prelungi sănătatea sau durata de viață. Este vorba despre micile schimbări pozitive acumulate pe termen lung care fac cea mai mare diferență.

Expertul britanic a enunțat cele opt metode care pot da înapoi vârsta biologică și anume:  alimentație sănătoasă și hidratarea, somnul garantat între 7 și 9 ore, expunerea la soare, menținerea sănătății orale, alegerea prietenilor cu gânduri similare, nivel de stres scăzut, mișcare fizică și nu în ultimul rând – Bucurați-vă de viață!

Tags: ceasul biologicîntinerire organismvârsta biologica
Categorii: Știrile zilei