Cum s-a schimbat viața unui tânăr după ce a câștigat la loto: „Am devenit milionar la 21 de ani. Uneori mă simțeam ca un bancomat ambulant”

Publicat:

Cum s-a schimbat viața unui tânăr după ce a câștigat la loto: „Am devenit milionar la 21 de ani. Uneori mă simțeam ca un bancomat ambulant”

Un tânăr a relatat cum i s-a schimbat viața după ce a câștigat o sumă uriașă la loto, când lucra într-o benzinărie, la 21 de ani.

Tim Schultz a trecut la facultate și s-a pensionat imediat, dar unele dintre relațiile lui au avut de suferit.


El a spus că banii nu îți cumpără fericirea, dar îți pot câștiga timp, oportunități și pot reduce stresul.

Citește și: Berlinul autorizează Ucraina să folosească arme germane împotriva Rusiei

Cu câteva luni înainte de a câștiga jackpotul Powerball de 28 de milioane de dolari, am avut un vis viu pe care îl câștigasem deja. S-a simțit atât de real încât m-a convins că se va întâmpla. Era 1999 și eram însoțitor de benzinărie, studiind cu jumătate de normă la o universitate de arte liberale din Iowa. Locuiam în subsolul părinților mei, făcând salariul minim.

Am început să joc la loterie o dată sau de două ori pe săptămână, cumpărând un singur bilet. Am vizualizat câștigul și le-am spus oamenilor despre asta. Ei au spus: „Ei bine, dacă cineva va câștiga, vei câștiga” a spus tânărul pentru businessinsider.com.

“Dintr-o dată eram pensionar la 21 de ani”

Întotdeauna mi-am imaginat ce aș face dacă aș câștiga vreodată: să-mi plătesc datorii și să fac facultatea, dar nu m-am gândit niciodată cum mi-ar schimba viața. Dintr-o dată, trecusem de la însoțitor de benzinărie la pensionar la 21 de ani. Simțeam că ținem în mână o baghetă magică. Totul a fost posibil, dar am vrut să fiu și responsabil financiar“, a continuat tânărul.

Acesta mărturisește că a investit mai ales în acțiuni, obligațiuni și fonduri mutuale cu banii mei. Și -a ajutat familia, și-a cumpărat vehicule și m călătorit. S-a întors la facultate pentru a studia jurnalismul.

Când câștigi la loterie, oamenii nu văd banii ca pe ceva pe care i-ai câștigat. Un membru al familiei mi-a spus în mod explicit că am câștigat ceva degeaba câștigând la loterie și că ar trebui să le dau în continuare bani lor și altora. A trebuit să învăț să spun nu pentru a rămâne responsabil din punct de vedere fizic. Când am pus piciorul jos, mi-a deteriorat relațiile cu unii membri ai familiei pe care i-am iubit foarte mult”, adaugă el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Acum un an în raionul Ocnița în timpul lucrările de săpare la o carieră a fost depistată o poartă

Acum un an în raionul Ocnița în timpul lucrările de săpare la o carieră a fost depistată o poartă Acum un an în raionul Ocnița...

Doi jurnalişti de la un post local de radio care l-au intervievat pe Biden afirmă că au primit în avans o listă cu întrebări

Doi jurnalişti de la un post local de radio care l-au intervievat pe Biden afirmă că au primit în avans o listă cu întrebări Doi...

Cel mai bun și cel mai rău scenariu pentru Macron după alegeri (experți francezi)

Cel mai bun și cel mai rău scenariu pentru Macron după alegeri (experți francezi) Rezultatele celui de-al doilea tur al alegerilor legislative din Franța vor...

Șefa statului a participat, împreună cu localnicii din raionul Telenești, la Festivalul „Hora Sânzienelor”

Șefa statului a participat, împreună cu localnicii din raionul Telenești, la Festivalul „Hora Sânzienelor” Președinta Maia Sandu a vizitat astăzi orașul Telenești, unde are loc...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.