X

Curse ilegale în centrul Capitalei

Curse ilegale în centrul Capitalei

Trei șoferi s-au luat la întrecere pe o stradă din Capitală în toiul nopții.

Imaginile au fost surprinse de un șofer care se deplasa regulamentar pe stradă, transmite Știri.md.

Potrivit informației, incidentul s-a produs în jurul orei 23:45, în noaptea de 24 spre 24 septembrie.

Citeşte şi: Datoriile consumatorilor faţă de Moldovagaz au crescut cu 50% în 2023 – Stiripesurse.md

Din imagini se poate observa cum trei automobile care sunt aliniate într-un rând, în fața unei intersecții, accelerează la culoarea galbenă a semaforului.

Cursa ilegală a continuat și în zona gării feroviare din sectorul Botanica al Capitalei. Șoferii s-au întrecut, încălcând regulile de circulație și având o viteză excesivă.

Curse ilegale în centrul Capitalei

Ofițerul de presă din cadrul IGP, Diana Fetco a declarat că Poliția s-a autosesizat în urma imaginilor apărute, iar șoferii urmează să fie identificați și sancționați.

De menționat că șoferii vitezomani sunt pedepsiți cu amenzi de până la 32.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

La fel, organizarea întrecerilor, concursurilor sau antrenamentelor neautorizate pe drumurile publice se va pedepsi cu amendă de la 67.500 lei la 75.000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de la 1 la 2 ani.

Curse ilegale în centrul Capitalei

Tags: chisinauCurse ilegale
Categorii: SocialȘtirile zilei