Cutremur de 6,1 grade pe scara Richter, în insulele din largul Columbiei

Publicat:

Un puternic seism cu magnitudinea 6,1 s-a produs în insulele din largul Columbiei aflate în Marea Caraibilor, au anunţat autorităţile locale, care au precizat că nu a fost necesară emiterea unei alerte de tsunami, informează AFP, potrivit Agerpres.

Autorităţile columbiene nu au raportat victime şi nici pagube materiale.


Citește și : Juncker: Este o zi tristă. Plecarea Marii Britanii din UE este „o tragedie”

Cutremurul de pământ s-a produs la 32 de kilometri sud-est de Mountain (Columbia), la ora 03:40 GMT duminică dimineaţă, a anunţat Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

Institutul de geologie columbian şi USGS au precizat că epicentrul seismului a fost localizat la adâncimea de 10 kilometri.

Autorităţile columbiene au indicat că seismul a fost resimţit în municipalităţile San Andres, Providencia şi Santa Catalina, situate în arhipelagul cu acelaşi nume.

Acest arhipelag columbian se află la o distanţă de aproximativ 220 de kilometri în raport cu coasta estică a statului Nicaragua.

Citește și : Atac cu gaze toxice asupra orasului sirian Alep. Zeci de cazuri de sufocare (FOTO-VIDEO)

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Filmul horror ‘Exorcism: Mântuirea’, cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe

Filmul horror 'Exorcism: Mântuirea', cu Russell Crowe în rolul principal, din 5 iulie în cinematografe Filmul horror „Exorcism: Mântuirea”, cu Russell Crowe în rolul principal,...

Sean ‘Diddy’ Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală

Sean 'Diddy' Combs se confruntă cu un nou caz de agresiune sexuală Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs se confruntă cu un alt caz de agresiune...

VIDEO – Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina

VIDEO - Rusia își arată forța nucleară, în plin scandal al negocierilor cu Ucraina Ministerul rus al Apărării a anunţat vineri că desfăşoară exerciţii care...

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri”

Premierul Dorin Recean, la întrevederea cu ministra de Externe a României, Luminița Odobescu: „Continuăm să realizăm proiecte care aduc beneficii pentru cetățenii noștri” Prim-ministrul Dorin...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.