CUTREMUR puternic în Bosnia – VIDEO

Publicat:

Un seism cu magnitudinea 5,4 s-a produs marţi în Bosnia, la doar câteva ore după ce un cutremur puternic a lovit Albania, provocând moartea a cel puţin şapte persoane şi rănirea altor circa 150, a informat relatează Reuters şi dpa, potrivit agerpres.


Centrul seismologic europeano-mediteranean (EMSC) a localizat epicentrul seismului la 75 de kilometri sud de capitala Sarajevo.

Pentru moment, nu au fost semnalate victime sau pagube materiale.

VEZI și: CUTREMUR puternic în Albania. Mai multe clădiri s-au prăbușit – VIDEO

Un seism cu magnitudinea preliminară de 5,4 grade s-a produs marți dimineață în Bosnia și Herțegovina , în apropiere de orașul sudic Blagaj, anunţă Centrul Seismologic European – Mediteranean (CSEM).

Cutremurul a avut loc la ora locală 09:19 (ora României, 10:19), în sudul Bosniei și Hețegovinei, la o adâncime de 10 de kilometri, transmite şi mediafax.

Epicentrul seismului a fost la 9 kilometri sud-est de localitatea Blagaj, la 62 de kilometri nord de orașul Dubrovnik şi la 79 de kilometri sud-vest de capitala Sarajevo.

Mișcarea seismică a avut loc la scurt timp după cutremurul cu magnitudinea de 6,4 grade, produs în vestul Albaniei, la ora locală 03:54 (ora României, 04:54), ce a provocat moartea a șapte persoane și rănirea altor câteva sute.

Citește și: INTERMEDIARUL din cazul lui Daphne Caruana Galizia a fost GRAȚIAT

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.