X

CUTREMUR puternic în Bosnia – VIDEO

Un seism cu magnitudinea 5,4 s-a produs marţi în Bosnia, la doar câteva ore după ce un cutremur puternic a lovit Albania, provocând moartea a cel puţin şapte persoane şi rănirea altor circa 150, a informat relatează Reuters şi dpa, potrivit agerpres.

Centrul seismologic europeano-mediteranean (EMSC) a localizat epicentrul seismului la 75 de kilometri sud de capitala Sarajevo.

Pentru moment, nu au fost semnalate victime sau pagube materiale.

VEZI și: CUTREMUR puternic în Albania. Mai multe clădiri s-au prăbușit – VIDEO

Un seism cu magnitudinea preliminară de 5,4 grade s-a produs marți dimineață în Bosnia și Herțegovina , în apropiere de orașul sudic Blagaj, anunţă Centrul Seismologic European – Mediteranean (CSEM).

Cutremurul a avut loc la ora locală 09:19 (ora României, 10:19), în sudul Bosniei și Hețegovinei, la o adâncime de 10 de kilometri, transmite şi mediafax.

Epicentrul seismului a fost la 9 kilometri sud-est de localitatea Blagaj, la 62 de kilometri nord de orașul Dubrovnik şi la 79 de kilometri sud-vest de capitala Sarajevo.

Mișcarea seismică a avut loc la scurt timp după cutremurul cu magnitudinea de 6,4 grade, produs în vestul Albaniei, la ora locală 03:54 (ora României, 04:54), ce a provocat moartea a șapte persoane și rănirea altor câteva sute.

Citește și: INTERMEDIARUL din cazul lui Daphne Caruana Galizia a fost GRAȚIAT

Tags: BlagajbosniaCentrul seismologic europeano-mediteranean (EMSC)cutremurDubrovnikHerțegovinaSarajevo
Categorii: Diaspora