Daddy Yankee, despăgubiri de peste 900.000 de dolari din partea unui lanț hotelier

Publicat:

Daddy Yankee, despăgubiri de peste 900.000 de dolari din partea unui lanț hotelier

Un lanț hotelier trebuie să plătească peste 900.000 de dolari starului muzicii latino Daddy Yankee și soției sale ca despăgubire pentru un furt de bijuterii dintr-un hotel în 2020.

Un tribunal spaniol a ordonat lanțului hotelier Melia să îi despăgubească pe starul muzicii latino Daddy Yankee și pe soția sa cu 908.950 de dolari pentru un furt de bijuterii dintr-o cameră de hotel în 2020, relatează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Pașaportul moldovenesc, luxul râvnit de rușii din Rusia

El, soția sa și anturajul său s-au cazat la hotelul Melia din orașul mediteranean Valencia în august 2020 pentru a susține un concert la un festival de muzică. La 6 august, o persoană necunoscută a furat bijuterii – inclusiv două ceasuri, trei lanțuri și patru brățări – în valoare de peste 1 milion de dolari din seiful din camera sa de hotel.

“El nu ar fi putut să comită furtul dacă nu ar fi beneficiat de colaborarea Melia”, întrucât “personalul acesteia a furnizat copii ale cheilor camerelor și a deschis o cutie de valori fără a cere o identificare sigură din partea persoanei care a făcut aceste cereri”, a declarat instanța.

Citește și: Două poduri rutiere din Bălți vor fi reparate

Născut Ramon Luis Ayala Rodriguez, Daddy Yankee este cunoscut mai ales pentru single-ul “Gasolina” din 2004, primul cântec reggaeton nominalizat la premiul Latin Grammy pentru înregistrarea anului.

“Despacito”, colaborarea lui Yankee cu cântărețul portorican Luis Fonsi în 2017, a obținut mai multe premii Latin Grammy și Billboard în acel an.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

Budapesta afirmă că vizita ministrului de externe german a fost anulată din motive tehnice, nu politice

Budapesta afirmă că vizita ministrului de externe german a fost anulată din motive tehnice, nu politice Ungaria a anulat o întâlnire a şefului diplomaţiei de...

Apariția strugurilor, un efect al dispariției dinozaurilor

Apariția strugurilor, un efect al dispariției dinozaurilor Atunci când savurați o prăjitură cu struguri sau degustați un pahar cu vin ar trebui să fiți recunoscători...

Un al doilea mandat al lui Trump, elefantul din încăpere la summitul NATO din Washington

Un al doilea mandat al lui Trump, elefantul din încăpere la summitul NATO din Washington Războiul din Ucraina a revitalizat mai mult ca oricând NATO,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.