Damien Chazelle va regiza şi va scrie un serial de televiziune pentru Apple

Publicat:

Damien Chazelle, realizatorul celebrului musical ‘La La Land’ (2016), va regiza şi va scrie un serial de televiziune pentru gigantul tehnologic Apple, potrivit The Hollywood Reporter citat vineri de EFE.

Nu se cunoaşte încă nici distribuţia nici subiectul viitorului serial, dar se ştie că Chazelle va colabora cu producătorii Jordan Horowitz şi Fred Berger, cu care a colaborat deja la filmul ‘La La Land’. Serialul reprezintă pentru Apple o nouă mişcare strategică în cadrul mizei sale privind producţiile pentru micile ecrane, potrivit agerpres.


Viitorul catalog Apple include titluri precum ‘Amazing Stories’, un serial în regia lui Steven Spielberg, o dramă în spaţiu realizată de Ron Moore, un show care le va avea ca protagoniste pe Reese Witherspoon şi Jennifer Aniston şi o comedie în care rolul principal va fi jucat de Kristen Wiig.

Citește și : Vladimir Putin ar fi votat de cel puţin 67% dintre ruşi (sondaj)

Este vorba de al doilea proiect de televiziune în care este implicat Chazelle care a anunţat în septembrie că va realiza pentru platforma platforma Netflix serialul musical ‘The Eddy’. El va regiza două dintre cele opt episoade ale acestui show desfăşurat într-un club de muzică din Parisul multicultural şi contemporan.

Născut în 1985, în Providence (SUA), Chazelle este unul dintre regizorii emergenţi de la Hollywood, mai ales datorită multi-premiatului său film muzical ‘La La Land’, în care joacă Emma Stone şi Ryan Gosling.

Filmul a avut 14 nominalizări la Oscar, egalând recordul deţinut de ‘Titanic’ (1997) şi ‘All About Eve’ (1950), dar a câştigat până la urmă doar şase, printre care Oscarul pentru cea mai bună actriţă, Emma Stone, şi cel bun regizor, Chazelle.

Chazelle a atras atenţia publicului şi criticii cu ‘Whiplash’ (2014), în care joacă Milles Teller şi J.K. Simmons, iar viitorul său film va fi ‘First Man’, în care este vorba despre Neil Armstrong, primul astronaut care a păşit pe Lună, şi care îl va avea ca protagonist pe Ryan Gosling.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Femeie lovită de un automobil la poarta bisericii din Basarabeasca. Șoferul a dat bir cu fugiții

Femeie lovită de un automobil la poarta bisericii din Basarabeasca. Șoferul a dat bir cu fugiții O femeie a ajuns la spital, după ce a...

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova O companie din România, care activează în domeniul colectării și neutralizării...

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană Subiectul privind rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova...

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu Nina Maria Fite, însărcinat cu afaceri al SUA în Republica Moldova

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu Nina Maria Fite, însărcinat cu afaceri al SUA în Republica Moldova Premierul Dorin Recean a avut o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.