X

David Beckham a fost numit în funcţia de ambasador al Consiliului Britanic al Modei

Fostul fotbalist englez David Beckham a fost numit în funcţia de ambasador al Consiliului Britanic al Modei (British Fashion Council – BFC), a anunţat vineri Press Association, potrivit agerpres.

În această funcţie nou înfiinţată, fostul sportiv britanic va ajuta BFC să încheie parteneriate cu diverse companii şi comunităţi din Statele Unite şi din Asia.

Citește și : Spania : Parlamentul regional catalan va dezbate sâmbătă învestirea a lui Joaquim Torra, succesorul lui Carles Puigdemont

David Beckham va promova în lumea întreagă imaginea industriei modei din Marea Britanie şi va ajuta BFC să identifice noi talente britanice din acest domeniu de activitate.

Fostul fotbalist de la Manchester United şi LA Galaxy va promova, de asemenea, Saturday Clubs – eveniment organizat de BFC – şi programe care acordă burse, stagii de formare profesională şi cursuri educaţionale în domeniul artelor.

David Beckham are propria linie de parfumuri şi a încheiat un parteneriat de afaceri cu producătorul britanic de articole vestimentare masculine Kent & Curwen.

În 2007, alături de soţia lui, Victoria, David Beckham a promovat o linie proprie de lenjerie intimă masculină, creată în colaborare cu compania H&M.

În 1998, fostul fotbalist englez a fost desemnat cel mai elegant bărbat din lume în urma unui sondaj realizat de revista GQ.

Citește și : Israelul îi cere lui Al Assad să-i dea afară pe iranienii din Siria

David Beckham este şi ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF începând din 2005 şi este membru fondator în consiliul de administraţie al filialei britanice a organizaţiei de caritate Malaria No More.

Într-o primă etapă, David Beckham va colabora cu BFC în calitate de ambasador în baza unui mandat care va avea o durată de doi ani.

Tags: ambasadorasiaBritish Fashion CouncilDavid BeckhamfotbalistStatele Unite
Categorii: Diaspora