X

De ce a fost ucisă Marina Gavril, de fapt. Motivul crimei din Brăila, ilucidat

De ce a fost ucisă Marina Gavril, de fapt. Motivul crimei din Brăila, ilucidat

Telefonul Marinei Gavril, doctorița care a fost ucisă cu sânge rece în propriul ei cabinet, a fost găsit de autorități. După câteva luni de la tragedie, anchetatorii au descoperit informații importante. Cancan.ro a scris care a fost, de fapt, motivul crimei din Brăila.

Marina Gavril a avut parte de o moarte groaznică. Trupul neînsuflețit a fost găsit de soțul ei în propriul cabinet stomatologic. Îngrijorat pentru că partenera lui nu s-a mai întors acasă, bărbatul a mers să o caute și a trăit șocul vieții în momentul în care a făcut descoperirea tragică, potrivit unimedia.info.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Polițiștii au fost sesizați și au intervenit, iar de atunci s-au făcut multe cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Autoritățile au găsit telefonul victimei și au aflat o informație prețioasă! Potrivit anchetatorilor, autorul a omorât-o pe Marina pentru bani.

Ce a transmis Parchetul de pe lânga Tribunalul Braila

Potrivit celor transmise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, procurorul care se ocupă de caz a dispus schimbarea încadrării juridice. Maricel Mihai este cercetat de oamenii legii pentru omor calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, tâlhărie calificată, dar și accesul ilegal la un sistem informatic.

„Urmarea administrarii mijloacele de proba în dosarul penal nr. 56/251/P/2024, având ca obiect comiterea infracţiunii de omor calificat prev. de art. 188 alin. (1) – art. 189 alin. (1) lit. a) din Codul penal, de către autorul M.M din mun. Brăila, victimă fiind medicul stomatolog G.M, prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, s-au dispus următoarele: 1. Schimbarea încadrării juridice stabilită prin actele procesuale de efectuare în continuare a urmăririi penale şi de punere în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului M.M din infracţiunea de omor calificat, prevăzută de art. 188 alin. (1)- art. 189 alin. (1) lit. a) din Codul penal, în omor calificat, prevăzută de art. 188 alin. (1)- art. 189 alin. (1) lit. d) din Codul penal. 2”, a transmis Parchetul de pe lânga Tribunalul Brăila.

Maricel Mihai a scos bani de pe cardul victimei

Un alt aspect care joacă un rol important în anchetă este faptul că bărbatul a scos bani din contul personal al victimei prin intermediul cardului pe care l-a furat de la ea.

„Extinderea urmăririi penale şi a acţiunii penale faţă de inculpatul M.M pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 – art. 234 alin. (1) lit. a) şi f) din Codul penal, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, prev. de art. 250 alin. (1) din Codul penal şi accesul ilegal la un sistem informatic, prev. de art. 360 alin. (1) din Codul penal. Întrucât infracţiunile reţinute în sarcina inculpatului M.M au fost comise în concurs real şi formal, sunt aplicabile, pentru toate infracţiunile, dispozițiile art. 38 alin. (1) din Codul penal şi art. 38 alin. (2) din Codul penal pentru ultimele două infracţiuni. În fapt, s-a reţinut că inculpatul M.M a comis, la data de 16.07.2024, infracţiunea de omor calificat în varianta agravatei pentru a înlesni sau a ascunde săvârşirea altei infracţiuni”, a mai transmis Parchetul de pe lânga Tribunalul Brăila.

În urma dovezilor obține de autorități în timpul anchetei, bărbatul riscă să stea ani buni în închisoare. Rămâne de văzut când își va afla sentința.

Momente de coșmar pentru apropiații victimei

Apropiații Marinei Gavril nu își găsesc liniștea de când au aflat că femeia a fost ucisă. Doctorița era îndrăgită chiar și de clienții ei, care au rămas șocați în mometul în care au aflat vestea tragică.

Maricel Mihai nu a fost singurul suspect în acest caz. Marina Gavril interacționa cu foarte mulți oameni la cabinetul stomatologic, însă cercetările întăresc acuzațiile împotriva bărbatului.

Un medic stomatolog, de 41 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost atacat cu bestialitate în propriul cabinet. Femeia a primit mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului.

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Femeia, în vârstă de 41 de ani, locuia într-un cartier rău famat și trăia, de mai multe luni, în teroare, din cauza unor localnici cu care ar fi avut un conflict.

Potrivit unor surse, polițiștii au dat de urma principalului suspect.

Apar noi informații șocante din ancheta dentistei din Brăila găsite moartă, marți seara, în cabinetul ei. Potrivit necropsiei, decesul femeii ar fi survenit din cauza rănilor suferite în zona gâtului. Totodată, din comunicatul transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, reiese și că femeia s-ar fi luptat cu agresorul ei, drept dovadă rănile descoperite pe mâinile victimei, dar și pe unul dintre picioare. Între timp, criminaliștii s-au întors în cabinetul unde a avut loc crima, pentru a căuta noi probe care să îi ducă la ucigaș.

 

Tags: BrăiladoctoritaMarina Gavril
Externe