X

De ce l-a suspendat Diana Șoșoacă pe soțul ei din funcția de Prim-Vicepreședinte al partidului SOS România

De ce l-a suspendat Diana Șoșoacă pe soțul ei din funcția de Prim-Vicepreședinte al partidului SOS România

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a semnat pe 12 februarie, în calitate de președinte al partidului SOS România, Decizia de suspendare a soțului ei, Dumitru Silvestru-Șoșoacă, din funcția de Prim-Vicepreședinte al formațiunii politice.

CONSULTAȚI AICI DOCUMENTUL PRIN CARE DIANA ȘOȘOACĂ ȘI-A SUSPENDAT SOȚUL

Într-o ședință de conducere a SOS, Diana Șoșoacă le-a explicat membrilor de partid că a luat această decizie pentru a salva ”sufletul unui om”, care a fost înconjurat de serviciile secrete, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și : Nebunie în Rusia: jurnaliști și protestari arestați pe străzi. Revoltă după moartea lui Navalnîi

”Pentru a putea să-mi salvez familia a trebuit să iau cea mai promtă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care ne-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, pentru ca semnătura lui să nu mai însemne nimic și în momentul ăsta nu va mai însemna nimic pentru ăia care ne-au înconjurat.

Citește și : Lunga listă a victimelor lui Putin. Cine sunt oamenii despre care se crede că au fost asasinați la comanda liderului de la Kremlin

Mi s-a propus, de fapt am fost șantajată, amenințată că va trebui să ascult de niște reguli. Am întrebat și eu de ce sunt atât de interesantă pentru ei: ai cele mai mari procente și cea mai mare șansă să ajungi președintele României.”, a spus Diana Șoșoacă.

VIDEO

 

Tags: Diana ŞoşoacăDumitru Silvestru-ȘoșoacăSOS
Externe