De ce nu a primit Simona Halep wildcard pentru Wimbledon. Anunțul făcut de americani

Publicat:

De ce nu a primit Simona Halep wildcard pentru Wimbledon. Anunțul făcut de americani

Simona Halep (32 de ani, locul 1135) a revenit în acest în circuitul WTA, dar s-a confruntat cu mai multe probleme medicale.

Fostul număr 1 WTA a declarat în mai multe rânduri că o accidentare la genunchi o împiedică să revină la forma sportivă pe care a avut-o înainte de suspendare.


Organizatorii turneului de la Wimbledon, care se va desfășura în perioada 1-14 iulie, au anunțat miercuri, 19 iunie, șapte dintre cele opt jucătoare care au primit wildcard pentru ediția din acest an, iar Simona Halep nu se numără printre acestea.

Jurnaliștii americani au relatat că Simona Halep nu a primit o invitație la turneul pe care l-a câștigat în 2019 pentru că nu ar fi cerut un wildcard din cauza problemelor la genunchi.

Citește și: EURO 2024: Danemarca şi Anglia au remizat, scor 1-1

Totuși, mai există un wildcard care ar putea ajunge la Simona Halep, dar americanii consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam are șanse foarte mici să îl primească.

Cel mai probabil, invitația ar urma să fie primită de Venus Williams sau de o tânără jucătoare din Anglia care se află în plină ascensiune în acest moment.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE examinează acordarea unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni

UE examinează acordarea unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni Uniunea Europeană examinează posibile soluții de oferire a unui ajutor de urgență pentru agricultorii moldoveni...

Dezinformarea TikTok îndepărtează femeile de pilula contraceptivă în Marea Britanie și riscă sarcini nedorite

Dezinformarea TikTok îndepărtează femeile de pilula contraceptivă în Marea Britanie și riscă sarcini nedorite Serviciul Național de Sănătate (NHS) a avertizat că un număr tot...

Traficul rutier suspendat și mâine în PMAN; Au loc două evenimente sportive

Traficul rutier suspendat și mâine în PMAN; Au loc două evenimente sportive În contextul desfășurării unor competiții sportive, traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare...

Spargere la Ambasada Iordaniei la Paris. Un computer cu date sensibile şi alte lucruri furate

Spargere la Ambasada Iordaniei la Paris. Un computer cu date sensibile şi alte lucruri furate Ambasada Iordaniei în Franţa, la Neuilly-sur-Seine, în Hauts-de-Seine, a fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.