X

Defence Express a anunțat care sunt potențialele ținte din Rusia ce ar putea fi lovite de noua rachetă balistică ucraineană

Defence Express a anunțat care sunt potențialele ținte din Rusia ce ar putea fi lovite de noua rachetă balistică ucraineană

Noua rachetă balistică ucraineană ar putea lovi Moscova și alte orașe rusești situate la o distanță de peste 600 km de granița cu Ucraina, potrivit Defence Express.
Consilierul șefului Oficiului Președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, a declarat pe 28 august că raza de acțiune a rachetei balistice ucrainene este de 600-700 km. Aceasta înseamnă că pot fi lovite obiective foarte importante în teritoriul Rusiei.
Printre acestea, cu o distanță de 600-700 km de graniță sau de linia frontului, se află și Moscova. Dar în raza de acțiune a rachetei se găsesc și alte obiective nu mai puțin interesante, notează Defence Express.
Portalul a menționat aerodromul aviației strategice “Engels” de lângă Saratov, unde sunt staționați bombardierele strategice rusești care lansează atacuri asupra Ucrainei.
“De asemenea, baza Flotei Mării Negre a Rusiei din Novorossiisk ar putea fi vizată, deoarece raza anunțată este suficientă pentru a lovi și orașul Soci din regiunea Krasnodar. La fel, există multe alte obiective care sunt mult mai importante decât un atac asupra Kremlinului”, a subliniat Defence Express.
Tags: Defence Expressmoscovatinteucraina
Categorii: Război in UcrainaȘtirile zilei