X

Delia vine să ne (în)cânte de Ziua Independenței

Delia vine să ne (în)cânte de Ziua Independenței

Delia va cânta în Piața Marii Adunări Naționale, în locul formației românești Vama. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Citeşte şi: Vlad Filat se retrage din cursa alegerilor prezidenţiale – Stiripesurse.md

„Schimbările în programul concertului sunt de natură strict organizatorică anunțate de partea română și reies din structura și ordinea evoluției interpreților în spectacolul aniversar. Vă așteptăm începând cu astăzi, mâine și poimâine să celebrăm împreună Ziua Independenței Republicii Moldova în Piața Marii Adunări Naționale. Toate concertele încep la ora 18:00”, a precizat Vodă.

Delia vine să ne (în)cânte de Ziua Independenței

Trupa Vama a anunțat duminică despre faptul că pe 28 august nu va cânta la Chișinău. Muzicienii invocau motive de organizare și din cauza unor situații imprevizibile.

Potrivit anunțului făcut de serviciul de presă al Executivului, Ziua Independenței va fi sărbătorită printr-un program cultural care va dura de luni până miercuri.

La Chișinău urmează să ajungă cântăreața suedeză Loreen, trupa ucraineană Okean Elzy, iar pe scena din Piața Marii Adunări Naționale va mai ieși formația Alternosfera și mai mulți artiști celebri din Republica Moldova.

Tags: DeliaPiaţa Marii Adunări NaţionaleVamaZiua Independenței Republicii Moldova
Social