X

Deputat BCS: Dacă Guvernul ar investi mai mult în nevoile cetățenilor ar primi mai multe like-uri pe Facebook

Membrii Partidului Politic PAS își folosesc „creativitatea” financiară pentru a se promova pe rețelele de socializare, în special Facebook .

Declarația a fost făcută recent de către membrul fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Adela Răileanu care a venit cu un mesaj pe pagina sa Facebook adresat Partidului Politic PAS.

Citește și : EXPLOZIE puternică la o fabrică din apropierea Moscovei

„Ați văzut că au cheltuit peste 250.000 de lei (banii cetățeanului) pentru publicitate pe Facebook? E ca și cum ai avea o gaură în acoperișul casei și, în loc să o repari, îți cumperi o pereche nouă de pantofi de lux. Știi, ca să arăți frumos în sat, în timp ce acoperișul casei se prăbușește. Priorități, oameni buni, priorități”, scrie Adela Răileanu, transmite Știri.md

Potrivit acesteia, oamenii din Moldova încă se uită cu frică la facturile din iarna trecută, iar Guvernul gândește că „dacă primește like-uri virtuale, lumea va crede că greutățile au rămas în urmă”.

„Și să nu uităm de pensionarii care au fost păcăliți cu indexarea pensiilor. Îmi imaginez că cei din Guvern au zis: „Hai să le tăiem jumătate din indexare, iar apoi să postăm pe Facebook că suntem eroii lor. Like-urile le vom achita tot din banii lor!””, scrie deputatul BCS.

Citește și : Congresul Civic și-a anunțat candidatul la Primăria Chişinăului

Prin urmare, aceasta a venit cu o sugestie prietenească pentru Partidul Politic PAS. Adela Răileanu a menționat că, dacă Guvernul ar investi mai mult în nevoile cetățenilor, ar primi mai multe aplauze, „inimioare” și like-uri. 

 

Tags: Adela RăileanufacebookMoldovaPAS
Categorii: Politică