X

Deputații îşi dau cu părerea despre învestirea Executivului din Găgăuzia

Deputații îşi dau cu părerea despre învestirea Executivului din Găgăuzia

Prin învestirea Executivului de la Comrat, Ilan Șor și-a instaurat oficial influența în regiune. Cel puțin asta cred mai mulți deputați din Parlamentul Republicii Moldova.

Citeşte şi: Datoriile consumatorilor faţă de Moldovagaz au crescut cu 50% în 2023 – Stiripesurse.md

Eu continui să spun că acolo avem o grupare criminală organizată și această grupare are suportul Federației Ruse, serviciilor secrete ruse în încercarea de a destabiliza situația politică din Republica Moldova. Nimic nou, din păcate, e o continuare”, a declarat președintele Parlamentului, Igor Grosu, transmite tv8.md.

Deputații îşi dau cu părerea despre învestirea Executivului din Găgăuzia

„Ați văzut acea deplasare a domnului Constantinov, împreună cu prim-vicele și vicele, la Tel Aviv. Am văzut că se regăsesc în garnitura de vârf, ceea ce denotă încă o dată că a fost o înțelegere. Practic, prin această alegere a Executivului a avut loc șorizarea parțială a Găgăuziei”, consideră deputatul BCS Grigore Novac.

„A fost interesant de urmărit mersul negocierilor dintre Adunarea Populară și bașcanul ilegal ales, deoarece reprezintă o grupare criminală organizată, respectiv eu cred că ei s-au găsit unii pe alții”, a spus deputatul PAS Adrian Belîi.

Tags: Adunarea popularăComratexecutivGagauziaIgor GrosuIlan Şorrepublica moldova
Categorii: PoliticăȘtirile zilei