X

Deputatul Marian atenționează fermierii să nu afecteze dreptul la libera circulație

Deputatul Marian atenționează fermierii să nu afecteze dreptul la libera circulație

Deputatul PAS, Radu Marian, califică drept „regretabile” acțiunile fermierilor protestatari, care și-au abandonat tractoarele la vama Leușeni, iar în consecință, o ambulanță nu a putut ajunge la un pacient cu probleme cardiace.

Citește și: VIDEO: Agricultorii din Dondușeni se alătură celor din centru și sud

„Sunt regretabile acțiunile unor producători de cereale agricole, care cu nepăsare au abandonat tehnica agricolă pe traseul Leușeni, blocând astfel orice cale de acces. Amintim repetat persoanelor care de mai multe zile perturbă traficul pe acest traseu, prejudiciind activitățile cotidiene și cele economice ale cetățenilor că, acțiunile lor nu trebuie să afecteze dreptul persoanelor la libera circulație, dar mai ales la sănătate”, avertizează deputatul Marian.

Precizăm că deja a cincea zi consecutiv, fermierii protestatari blochează drumul de acces spre PTF Leușeni-Albița. În această dimineață, agricultorii au avertizat că nu vor permite niciun filtru de acces  până nu vor discuta cu autoritățile de prim rang despre problemele lor și au mers la Chișinău să protesteze în fața Parlamentului.

Tags: agricultori protestatatriprotestul fermierilorRadu Marian
Știrile zilei