X

Deputatul Marian critică deplasarea socialiștilor la Moscova

Deputatul Marian critică deplasarea socialiștilor la Moscova

Deputatul PAS, Radu Marian, critică deplasarea socialiștilor la Moscova menționând că, în acest fel, opoziția din Moldova „oferă regimul actual din Rusia ca exemplu de urmat.

Citește și: Ce se coace în Transistria? Krasnoselski convoacă un congres similar celui din 1990

„Asta înseamnă că ei vor și pentru copii din Moldova același regim ca la Moscova.  Ei n-ar avea o problemă dacă copii și tinerii din țara noastră ar fi arestați dacă ar pune o floare la un monument sau ar scrie „нет войне” pe Facebook. Ei n-ar avea o problemă dacă ei ar fi la putere și un lider al opoziției ar fi fost ucis în gulag doar pentru că a criticat conducătorul statului. Noi pledăm pentru o societate democratică, una în care alde Bătrîncea, Dodon, Ceban să aibă dreptul să critice guvernarea”, a scris Marian pe pagina sa de socializare.

Precizăm că și vicepreședinta Parlamentului, Doina Gherman, a criticat deplasarea socialiștilor la Moscova, unde au participat la forumului „Pentru libertatea națiunilor”.

Mai precizăm că forumul sus numit și-a început lucrările exact în ziua în care a fost anunțată moartea opozantului rus, Alexei Navalnîi.

Tags: deputat PASRadu Mariansocialiști la Moscova
Știrile zilei