X

Deputatul Marian despre „echipa lui Putin”, care nu a fost lăsată la ședință

Deputatul Marian despre „echipa lui Putin”, care nu a fost lăsată la ședință

Deputatul PAS, Radu Marian, a luat în derâdere comportamentul celor șapte deputați afiliați fugarului Ișan Șor, care nu au fost lăsați să intre la ședința Parlamentului de astăzi.

Citește și: Prăpăd la Cahul. Drumuri înnămolite și persoane blocate în trafic

Legislatorul i-a numit pe cei șapte „echipa lui Putin” așa cum scria ieri și pe tricoul fostului socialist Vasile Bolea.

„Echipa Putin este nemulțumită că i s-a interzis accesul la 5 ședințe ale Parlamentului. Acesta este rezultatul direct al amenințărilor pe care ei le-au enunțat de câteva ori in plen. Au fost atenționați, apoi au încercat să împiedice desfășurarea ședințelor plenare, iar rezultatul e inevitabil. Echipa Putin este echipa pro-război, haos, violență și hoție. Echipa Moldova sunt cetățenii din țara noastră care își vor pace, liniște și un viitor european”, a menționat deputatul PAS, Radu Marian.

Deputatul Marian despre „echipa lui Putin”, care nu a fost lăsată la ședință

Precizăm că, în această dimineață, deputații afiliați fugarului Ilan Șor, care au fost sancționați, ieri, în plenul Parlamentului, au încercat să intre în sala de ședințe, însă, au fost opriți de pază. Cei șapte deputați au fost sancționați prin interzicerea de a mai participa la următoarele cinci ședințe ale Parlamentului după ce au blocat tribuna centrală și au făcut gălăgie în plen. Astăzi, ei au anunțat despre inițierea procedurii de demitere a șefului Legislativului, Igor Grosu.

Tot în această dimineață, socialiștii și comuniștii au încercat să includă pe ordinea de zi a ședinței proiectul pentru exprimarea votului de neîncredere pentru Igor Grosu, însă, propunerea lor nu a fost acceptată de majoritate.

Tags: deputati sancționatiDeputatul PAS Radu MarianMarian despre deputatii sanctionatiPreședintele Parlamentului Igor Grosu
Știrile zilei