X

Deputatul Marian îi răspunde primarului Ceban: „Este josnic…”

Deputatul Marian îi răspunde primarului Ceban: „Este josnic…”

Deputatul PAS, Radu Marian, îi răspunde primarului capitalei, Ion Ceban, care a cerut poliției „mai multă siguranță pentru cetățeni”, în contextul crimei terifiante din sectorul Râșcani.

Citește și: Deputații „Pobeda” cer demisia lui Grosu din funcția de președinte al Parlamentului

„Am văzut ultima postare a lui Ivan Ceban. Este atât de josnic cum acest om face politică pe cazul tragic de crimă care a avut loc azi în Chișinău; mai mult decât atât, vine cu date false. Infracționalitatea  în Moldova a scăzut în ultimii ani, în 2023, numărul de infracțiuni au scăzut cu 10,4% comparativ cu 2022”, menționează Marian în replica pentru Ceban.

Ceva mai devreme, primarul capitalei Ion Ceban a invocat că „conducerea celor care trebuie să asigure siguranța cetățenilor, se ocupă cu intimidarea opoziției iar criminalitatea înflorește, nu doar în Chișinău”.

Precizăm că, astăzi, capitala a fost zguduită de o crimă terifiantă, care s-a produs în sectorul Râșcani al capitalei. Un cetățean turc a fost ucis la o terasă. Acesta a fost împușcat de un asasin care se deplasa pe o trotinetă. Crima a fost comisă în prezența trecătorilor. Oamenii legii precizează că victima făcea parte dintr-o grupare criminală și, cel mai probabil, crima a fost o reglare de conturi.

Toată poliția este în alertă în căutarea ucigașului.  

Tags: crima la Râșcaniimpuscat în stradaIon CebanMarian CebanRadu Marianucis in strada â
Categorii: SocialȘtirile zilei