Deschiderea oficială a parcului GagauziyaLand

Publicat:

Deschiderea oficială a parcului GagauziyaLand

Mai mulți oameni cu copii au fost filmați duminică, 18 august curent, înghesuindu-se la Congaz, unde a avut loc deschiderea oficială a primului parc de distracție și recreere așa de mare în Găgăuzia – GagauziyaLand. Totul a începutul cu discursul bașcanei Evghenia Guțul, însoțită de afiliații fugarului Ilan Șor, adunați toți în Blocul „Victorie”.

Presa locală a observat în zona de parcare peste 15 autocare și a presupus că oamenii totuși au fost aduși organizat. De asemenea, curțile din apropiere și trotuarele au devenit „parcări spontane” pentru acest eveniment, potrivit realitatea.md.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

În discursul său, bașcana a amintit ca de obicei despre impedimentele pe care le-a întâlnit în activitatea sa, dând de înțeles din nou că la mijloc s-ar afla actuala guvernare.

Amintim că, la sfârșitul acestei săptămâni, Blocul „Victoria” abia a revenit de la Moscova, unde și-au prezentat candidatul la alegerile prezidențiale, pe nimeni altul decât pe fostul socialist Vasile Bolea. Acolo a fost prezentă și bașcana. Separat, fostul președinte de țară Igor Dodon în aceeași perioadă a fost în Rusia.

Mai este de menționat că, în ajunul deschiderii GagauziyaLand, doar că la Comrat, a fost Dorin Recean. Prim-ministrul a participat la Ziua municipiului Comrat – eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 235 de ani de la prima atestare a orașului, unde a discutat cu producătorii autohtoni, meșterii populari și oamenii care au venit să celebreze istoria municipiului și tradițiile locale. Potrivit unui comunicat de presă, el a vorbit despre importanța modernizării localităților din Republica Moldova, menționând proiectele de infrastructură realizate deja în Comrat, cu suportul Guvernului.

Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

„Copiii noștri trebuie să trăiască într-o țară dezvoltată, într-o țară pașnică și prosperă. Pentru aceasta, în Comrat, Guvernul a realizat proiecte de infrastructură importante. Vom continua să investim în proiecte care îmbunătățesc viața oamenilor. Mă bucur să văd și în Comrat oameni dedicați pentru o Moldovă modernă și europeană”, a spus oficialul.

Prin programul „Satul European”, în acest an, va fi extinsă rețeaua de alimentare cu apă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum va fi vremea în R.Moldova săptămâna viitoare

Cum va fi vremea în R.Moldova săptămâna viitoare Săptămâna viitoare începe cu maxime de până la +32°C – în nordul țării, +35°C – în centrul țării...

Lukașenko anunță că o treime din armata belarusă a fost trimisă la granița cu Ucraina

Lukașenko anunță că o treime din armata belarusă a fost trimisă la granița cu Ucraina Președintele Alexander Lukașenko anunță că o treime din armata statului...

Cutremur cu magnitudinea 7,2 în apropiere de peninsula Kamceatka din Rusia

Cutremur cu magnitudinea 7,2 în apropiere de peninsula Kamceatka din Rusia Un cutremur de mare intensitate s-a produs sâmbătă în apropiere de peninsula Kamceatka din...

13 asociații de băștinași din R.Moldova vor beneficia de granturi pentru consolidarea coeziunii sociale

13 asociații de băștinași din R.Moldova vor beneficia de granturi pentru consolidarea coeziunii sociale 13 asociații de băștinași din Republica Moldova vor beneficia de granturi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.