Dezbatere anulată pentru un aliat al preşedintelui Trump care a refuzat să se testeze

Publicat:

O dezbatere în care trebuiau să se confrunte senatorul republican Lindsey Graham, candidat la propria succesiune, şi rivalul său democrat a fost anulată vineri, pentru că acest important aliat al preşedintelui Donald Trump a refuzat să se teste la COVID-19, notează AFP, potrivit agerpres.

Reprezentând Carolina de Sud la Washington din 2003, Lindsey Graham, 65 de ani, este şeful Comisiei juridice a Senatului care va începe luni audierea judecătoarei conservatoare Amy Coney Barrett, candidata lui Donald Trump pentru Curtea Supremă.


Citește și : OMS îi îndeamnă pe liderii Europei să ia măsuri urgente pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

O adunare la Casa Albă în urmă cu două săptămâni, pentru a anunţa numirea magistratei, a fost indicată a fi responsabilă de numeroasele contaminări cu noul coronavirus detectate de atunci la Casa Albă. Cu bolnavul cel mai celebru, preşedintele Statelor Unite.

După anunţul că Donald Trump a fost testat pozitiv, în noaptea de 1 spre 2 octombrie, Lindsey Graham a fost supus unui test, cu rezultat negativ.

Opozantul său, Jaime Harrison, a urcat în sondaje, până la a-i ameninţa realegerea. El a cerut joi ca ambii candidaţi să fie testaţi la noul coronavirus înaintea dezbaterii.

Citește și : A doua dezbatere Trump-Biden anulată

Lindsey Graham a refuzat, afirmând că medicul său consideră că nu este nevoie. Acuzându-l în acelaşi timp pe Jaime Harrison, 44 de ani, că încearcă “să se eschiveze” de la dezbatere.

Democratul i-a răspuns că a reclamat acest test “pentru siguranţa tuturor”.

În cele din urmă, cei doi candidaţi au acordat separat un interviu de 25 de minute pentru un post local de televiziune.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimentele Zilei de 3 august în Istorie

Evenimentele Zilei de 3 august în Istorie 3 august este a 215-a zi a calendarului gregorian și a 216-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 3 august 2024

Horoscop 3 august 2024 Nativii din zodia Gemeni sunt foarte buni comunicatori, în timp ce Racii se simt împliniţi, potrivit stiripesurse. Horoscop 3 august 2024 pentru...

Turcia a blocat accesul la platforma Instagram

Turcia a blocat accesul la platforma Instagram Turcia a blocat accesul la platforma de social media Instagram, a anunțat vineri autoritatea de reglementare în domeniul...

Cineastul Claude Lelouch va primi un premiu pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Veneţia

Cineastul Claude Lelouch va primi un premiu pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Veneţia Cineastul Claude Lelouch, care a realizat „Un homme...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.