Diana Cazacu, acuzată de corupție, neagă că ar fi vinovată: Este de fapt un joc de culise al actualului șef al postului vamal de la aeroport

Publicat:

Diana Cazacu, acuzată de corupție, neagă că ar fi vinovată: Este de fapt un joc de culise al actualului șef al postului vamal de la aeroport

Diana Cazacu, inspector vamal, fiica deputatei Victoria Cazacu, exclusă din fracțiunea parlamentară și partid – Partidul Acțiune și Solidaritate în cadrul unui briefing, a spus că schema de acum o săptămână cu corupția de la Aeroportul Chișinău este de fapt un joc de culise al actualului șef al postului vamal de la aeroport.

„În toamna anului trecut fostul director al Serviciului Vamal, Igor Talmazan a discutat candidatura mea la postul vamal de la aeroport. Or, actualul șef a răspândit vești printre colegi că eu pretind la fotoliul lui. Respectiv, imediat am simțit o schimbare de atitudine față de mine și deja intuiam că mi se pot înscena diferite surprize neplăcute”.


Dânsa a spus că est regretabil ceea ce s-a întâmplat. „După perchizițiile de acum o săptămână am statut de bănuit, pentru că nu există suficiente probe pentru a-mi înainta calitatea de învinuit. Eu sunt deschisă cu oamenii legii”.

Cazacu a spus că și fostul șef al Serviciului Vamal, Igor Talamazan a fost jertfa luptelor din culise, ceea ce l-a și făcut să demisioneze.

Totodată, a menționat că situația creată nu are nicio legătură cu mama sa, deputata Victoria Cazacu, ci ea e cea care răspunde pentru faptele sale.

Ea s-a adresat public șefului statului, Maia Sandu: „Doamna președinte, ne cunoaștem și știți despre mine și rezultatele muncii mele în interesul statului, mă cunoașteți drept o persoană onestă și profesionistă”.

De asemenea, s-a adresat și lui Igor Grosu, Președintele Parlamentului: „Domnule președinte, știți mai bine cum am ajuns la Serviciul Vamal, prin transfer, de la Serviciul de Informații și Securitate – instituție în care am fost incomodă în 2022”.

Amintim că, săptămâna trecută mascații de la CNA au descins la Aeroportul Chișinău într-un dosar de corupție. Este vorba de Diana Cazacu, Ion Mudreac, fiul deputatului Radu Mudreac și Constantin Brașovschi fiul fostului deputat PD Gheorghe Brașovschi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Extremista Șoșoacă nu poate candida la prezidențiale din România

Extremista Șoșoacă nu poate candida la prezidențiale din România CCR a transmis sâmbătă seară un comunicat de presă în care a precizat că a respins...

De mâine, alegătorii pot solicita votarea la domiciliu, la urna de vot mobilă

De mâine, alegătorii pot solicita votarea la domiciliu, la urna de vot mobilă Comisia Electorală Centrală informează că începând cu 7 octombrie 2024, pot fi...

Noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa

Noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa Rușii au lansat noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa în noaptea de sâmbătă spre duminică....

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco: „Istoria cu impunerea plății poliței de asigurare medicală este un fals și o sperietoare pentru a distruge încrederea oamenilor”

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco: „Istoria cu impunerea plății poliței de asigurare medicală este un fals și o sperietoare pentru a distruge încrederea oamenilor” Ministrul Sănătății,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.