X

Directoarea CDC din SUA, testată pozitiv pentru COVID-19

Directoarea Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA a fost testată pozitiv pentru COVID-19, având simptome ușoare, informează mediafax.

Directoarea Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Rochelle Walensky, a fost testată pozitiv vineri seară și prezintă simptome ușoare, a anunțat, sâmbătă, CDC prin intermediul unui comunicat.

Citește și : Biden a declarat că intenţionează să candideze pentru un al doilea mandat în 2024, dar nu a luat încă o decizie oficială

Un purtător de cuvânt a spus că Walensky nu a fost la Casa Albă la sfârșitul acestei săptămâni și nu s-a întâlnit cu niciun oficial american de rang înalt înainte de a fi testată pozitiv.

Ea a participat luni și marți la Summitul Mondial al Sănătății de la Berlin, a precizat purtătorul de cuvânt, adăugând că a purtat o mască în permanență, cu excepția momentului în care a mâncat sau a vorbit în public. Ea s-a întors miercuri în SUA.

CDC a mai anunțat că directoarea este la zi cu vaccinurile și că nu a fost testată pozitiv în trecut. Walensky s-a izolat la domiciliu și participă la întâlnirile planificate în mod virtual.

Citește și : Zelenski acuză Rusia că întârzie ‘în mod deliberat’ trecerea navelor încărcate cu cereale ucrainene

Tags: cdccovid-19Rochelle WalenskySUAvaccin
Categorii: Știrile zilei