X

Directoarea liceului din Bubuieci s-a luat la harţă cu mama unui elev (VIDEO)

Directoarea liceului din Bubuieci s-a luat la harţă cu mama unui elev

O mamă ar fi fost agresată de directoarea Liceului Teoretic „Toader Bubuiog” din Bubuieci. Asta după ce, mai mulți părinți au venit marți, 22 august, la instituția de învățământ din cauza că elevilor din clasa a treia li s-a stabilit orarul lecțiilor în al doilea schimb.

În mediul online au apărut imagini video cu scandalul iscat între mama unui elev și directoarea instituției de învățământ. Din videoclip se vede cum directoarea spune că părinții ar trebui să organizeze o întrunire, o femeie îi adresează întrebări de după cadru, iar funcționara lovește cu mâna peste telefon.

Directoarea liceului din Bubuieci s-a luat la harţă cu mama unui elev

„Eu sunt părinte al unui elev care in acest an trece clasa a III-a. Cu două zile în urmă, de pe grupul Viber al clasei noastre am aflat că două din patru clase de a III-a urmează să învețe anul școlar care vine în schimbul doi. Vreau să accentuez că noi nu am primit nici o înștiințare oficială, nu am subsemnat în nici un mod, nu ni s-a prezentat nici un ordin in baza căruia a fost luată această decizie. Am încercat să mă programez pentru audiență, telefonând în anticamera directorului, dar acolo nu răspunde nimeni, de altfel nici astăzi nu am văzut secretara la locul de muncă”, notează autoarea secvenței video.

Citeşte şi: Val de critici împotriva lui Nicolas Sarkozy după afirmaţiile sale privind o Ucraină ‘neutră’ – Stiripesurse.md

Potrivit femeii, suburbia nu dispune de infrastructură dezvoltată, care să permită deplasarea sigură a minorilor spre și de la școală, iar în clasa unde studiază copilul ei sunt și copii din comunele vecine.

„Finalizarea orelor a unor minori de 8-9 ani, la 16:30 sau 17:30, în dependență de numărul orelor, contravine tuturor standardelor de igienă a procesului de învățământ. Copiii nu vor putea frecventa secțiile și orele extracuriculare, unde mai pui că noi avem și trei copii cu dizabilități, care nu vor putea merge la terapia de reabilitare”, povestește mama elevului.

Directoarea liceului din Bubuieci s-a luat la harţă cu mama unui elev

Femeia susține că a fost agresată de directoare și deposedată de un bun personal. Ea susține că a depus sesizare la poliția de sector.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru realitatea.md că victima a sesizat oamenii legii doar verbal. Pentru ca ancheta să înceapă, persoana trebuie să depună și o plângere scrisă.

Tags: BubuieciLiceul Teoretic „Toader Bubuiog”
Categorii: SocialȘtirile zilei